Tímto vyslovuji Paulovi pochvalu před nastoupenou jednotkou :-)
(opozdilci nezoufejte - všechna drablata, která dojdou do 4 odpoledne budou ještě zveřejněna dodatečně, přece se nepřipravíme o požitek už začít číst :-))
A proto je třeba hlasu nás moudrých, abychom to rozhodnutí činili za ně, samozřejmě v zájmu těch ostatních (teď každý po kratším přemýšlení zařadí sám sebe pochopitelně do té skupiny, co je způsobilá rozhodovat za ty ostatní :) ).
Tak vážně, aby to nezůstalo bez odpovědi. Je zájem o nějakou soutěž v hodnocení či čmuchací rozpoznávací? Já osobně jsem to psal bez jakéhokoli úmyslu v tomto směru, čistě pro pobavení, ale pokud je o to zájem...
@Everett_Young O kterou jsem ochuzena a navíc ještě nesmím ani náznakem prozradit, kdo je kdo :-) Ale zároveň se mi chce komentovat, protože některé postřehy za komentář stojí :-D
Soutěž bych z toho nedělala a hodnocení vynechala, možná tipovačka autorů by nebyla špatná, až na jednu povídku, kde se autor v podstatě podepsal :D vůbec netuším kdo co splácal.
Ano, Blekfiš se nám podepsal, ale protože nejde o nic zásadního jen o to si vyplnit okurkovou sezónu, tak Blekfiš může přece tipovat ostatní a ostatním zbývá dost materiálu k tipování i bez jedné povídky :-)
Tak, mám přečteno vše. Musím říct že jsem moc příjemně překvapen že se nakonec sešlo aspoň těch dvanáct kusů a číst je bylo velice zábavné. Každý je velice odlišný (snad až na hromadu Bořivojů archeologů) a každý má svůj vlastní styl. Už se moc těším na další kolo. A na typování autorů, samozřejmě.
Tak co, zopakujeme si někdy drabble? Nějaké připomínky a zlepšováky? :-) Ještě žádné tipy na autory? (nevěřím, že by někdo uhodl všechno, ale nějaké tipy by být mohly :-) soukromě vám potom sdělím, kolik jste trefili než tipy uveřejním :-)
Jo do těch tipů, prosím, uvádějte všechny čísla i se všemi případnými nevim :-) A pokud jste i autoři, tak udávejte i sebe :-) Když to cpu do excelu, tak je to přehlednější :-))
Dreamer u jedné povídky uvedla 2 autory "buď a nebo" a jeden z nich je správně. Řekla jsme si, že bude spravedlivé, když jí uznám půl bodu :-) (Ne Tyrion se psaní neúčastnil :-)) )
Komentáře
(opozdilci nezoufejte - všechna drablata, která dojdou do 4 odpoledne budou ještě zveřejněna dodatečně, přece se nepřipravíme o požitek už začít číst :-))
Ať lid rozhodne :-)
Forma
1- Bořivoj
2- nevím
3- Lojza
4-....
(nevěřím, že by někdo uhodl všechno, ale nějaké tipy by být mohly :-) soukromě vám potom sdělím, kolik jste trefili než tipy uveřejním :-)
Někdy. :)
Ne hned. :anxious:
Směle další, vždyť o nic nejde :-)