Drabble povídky 1. kolo

upraveno 9. srpna 2013 v Povídky
«134

Komentáře

• Tímto vyslovuji Paulovi pochvalu před nastoupenou jednotkou :-)

(opozdilci nezoufejte - všechna drablata, která dojdou do 4 odpoledne budou ještě zveřejněna dodatečně, přece se nepřipravíme o požitek už začít číst :-))
  • Chci se vás optat, jestli chcete u drablat nějaké hodnocení nebo tipování autorů nebo tak něco :-)
    Ať lid rozhodne :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Někdo říká, že lid slovanský je nezpůsobilý cokoli rozhodovat, že je mu třeba rozhodnutí shůry :)
  • Přesně tak :-)) Rozhodovat chtějí všichni a nikdo neposlouchá nikoho dalšího :-D
    A proto je třeba hlasu nás moudrých, abychom to rozhodnutí činili za ně, samozřejmě v zájmu těch ostatních (teď každý po kratším přemýšlení zařadí sám sebe pochopitelně do té skupiny, co je způsobilá rozhodovat za ty ostatní :) ).
  • To bude fajn :-) Proto se vyslovte bez váhání :-D
    Já se vyslovuji, že nemám názor :)
  • Já neříkám tak, ani tak. Ale na moje slova dojde :)
    Tak vážně, aby to nezůstalo bez odpovědi. Je zájem o nějakou soutěž v hodnocení či čmuchací rozpoznávací? Já osobně jsem to psal bez jakéhokoli úmyslu v tomto směru, čistě pro pobavení, ale pokud je o to zájem...
  • Mi je to fuk, já psala taky jenom pro potěšení. :)
  • Tak si počkáme ještě na dva názory z lidu a pokud budou taky takové, tak budeme jen hádat, co je čím dílkem :-) Co vy na to?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Černá_Alison Souhlasím, hádat autory je vždycky zábava
  • To neplatí, někde se autor takřka podepsal :D
  • @Everett_Young O kterou jsem ochuzena a navíc ještě nesmím ani náznakem prozradit, kdo je kdo :-) Ale zároveň se mi chce komentovat, protože některé postřehy za komentář stojí :-D
    @Černá_Alison Tak komentuj :-)
  • @Everett_Young Už jsem okomentovala skoro všechny :-))
  • Soutěž bych z toho nedělala a hodnocení vynechala, možná tipovačka autorů by nebyla špatná, až na jednu povídku, kde se autor v podstatě podepsal :D vůbec netuším kdo co splácal.
  • Ano, Blekfiš se nám podepsal, ale protože nejde o nic zásadního jen o to si vyplnit okurkovou sezónu, tak Blekfiš může přece tipovat ostatní a ostatním zbývá dost materiálu k tipování i bez jedné povídky :-)
    Tak, mám přečteno vše. Musím říct že jsem moc příjemně překvapen že se nakonec sešlo aspoň těch dvanáct kusů a číst je bylo velice zábavné. Každý je velice odlišný (snad až na hromadu Bořivojů archeologů) a každý má svůj vlastní styl. Už se moc těším na další kolo. A na typování autorů, samozřejmě.
  • Tak jestli chcete, můžete mi své tipování autorů zasílat :-)
    Forma
    1- Bořivoj
    2- nevím
    3- Lojza
    4-....
  • Tak co, zopakujeme si někdy drabble? Nějaké připomínky a zlepšováky? :-) Ještě žádné tipy na autory?
    (nevěřím, že by někdo uhodl všechno, ale nějaké tipy by být mohly :-) soukromě vám potom sdělím, kolik jste trefili než tipy uveřejním :-)
  • Já jsem pro opakování. :D
    Někdy. :)
    Ne hned. :anxious:
  • Jo do těch tipů, prosím, uvádějte všechny čísla i se všemi případnými nevim :-) A pokud jste i autoři, tak udávejte i sebe :-) Když to cpu do excelu, tak je to přehlednější :-))
  • Zatím se do tipování moc nehrnete, ale každopádně Dreamer uhodla 3,5 autora a sebe :-)

Směle další, vždyť o nic nejde :-)
    Kdo ja ta půlka?
    hádám že autora(y) povídek č.3 a č.5
  • Dreamer u jedné povídky uvedla 2 autory "buď a nebo" a jeden z nich je správně. Řekla jsme si, že bude spravedlivé, když jí uznám půl bodu :-) (Ne Tyrion se psaní neúčastnil :-)) )
  • Vážení a milí - zítra odpoledne budeme odtajňovat autory - kdo si chce ještě tipnout, tak má poslední možnost :-D
  • A je to tady :-))
    A to jsem o autorství devítky uvažoval, ale zmátla mě tam autorčina reakce v diskusi... :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.