Nesmí chybět arašídové máslo! (jedna z nejhnusnějších věcí, co jsem kdy ochutnala - já si blbec myslela, že je sladké a chutná něco jako barila! a on je to nasolený masný hnus velebnosti!)
A ještě si, prosím vás, nedávejte rajčatový džus! Nevím, jestli vám taky doma strouhávali rajčata s cukrem a do toho třeba i piškoty - bylo to děsně dobré....a tak jsem očekávala, že rajčatový džus bude něco takového. Omyl omyl - ten džus je solený a pepřovaný!!! Fuj!
A také jsme si v anglii namazala toust máslem a marmeládou! To máslo je solené!!!!
@Černá_Alison A nebyl to džus připravený pro Bloody Mary? Tam se to solí a pepří... Já rajčatový džus ochutnala jako malá, nechutnalo mi to, ale vůbec si nepamatuju, jak to vlastně chutnalo.
To mi letuška donesla podnos a na něm tři druhy džusů - jabko, pomeranč a rajče. Říkala jsem si, že jabko a pomeranč znám, tak si dám to rajče. A to byla ta chyba!
A zásadní chyba je zhluboka si přihnout...a teď nevíte, kam to v letadle plivnout!!! Hajzlík je zásadně obsazený a tak tam stojíte ve frontě u hajzlíku, kterou letušky rozhánějí div že ne smetákem a nemůžete jí ani odpovědět! :-D
Komentáře
A také jsme si v anglii namazala toust máslem a marmeládou! To máslo je solené!!!!