Letos to ještě není tak zlé a to horko z duše nenávidím (není nad bouřku a nějaký ten snížek navrch), ale ještě nejsem ve stádiu sprchování ledovou a větráku...loni manžel vozil na víkendy ještě druhý větrák z práce. Včera na bečce taky bylo příjemně, ani jsem synkovi nedávala něco na hlavu. A teď fouká osvěžující voňavý větřík.
@flanker.27 Chápu, že ve městě, kde horko rezonuje mezi paneláky a asfaltkami či betonem je nesrovnatelně horší než horské údolí podél řeky uprostřed lesů. Do města never more krá krá krá :-p (Mimochodem voda v řece má nyní maximálně 12 stupňů)
Původně jsem chtěl dát taky několik kol ve stylu stupňů do pekla (roztleskávačka, normálně, kriticky a full toxic), ale nakonec jsem si řekl, že nebudu fušovat jiným do řemesla a zůstanu normální. =D Omlouvám se, že jsem se i přesto pravděpodobně nechal unést, občas mne emoce zradí. :-)
Vážení a milí pisatelé. Po dlouhé úvaze a s Krisí poznámkou, že objektivní býti nelze, jsem usoudila, že se bez bezvýznamného hlasování Černé Alison obejdete :-) Všem jsme vám řekla, co se mi na povídkách líbí a co by šlo možná vylepšit, ale je to jen a jen můj osobní názor :-)
Na mnoha povídkách mne zaujaly některé části nebo konkrétní nápady. Asi nejvíce na mne zapůsobil feťákův deníček. Předesílám, že bytostně nesnáším povídky zahrnující drogy a dokonce když na to narazím v detektivce, tak je odložena. Ale tady to nějakým záhadným způsobem zafungovalo a celý ten pokřivený obraz mne velmi zaujal svou komplexitou. Netuším, kdo to napsal, ale to nevadí, aspoň je můj názor objektivní (Kriso :-p).
Ano ano a my netrpělivě čekáme na promptní zveřejnění výsledků a následné zveřejnění nových témat vítězem :-) Doufám, že vítěz bude uznalý a už témata má :-))
Ja som bohuzial v polovici a tie najdlhsie poviedky ma este cakaju. Bohuzial dnes vyplavala na povrch jedna nemila osobna zalezitost, takze budem hodnotit, ale po funuse. Ugla je moj vzor! :)
@Krisa Stejně nechápu, jak je to možné s kamarádem flankerem :-) Na mne vyvíjel takový tlak a tak dlouho do mne hučel, že jsem i přes veškerý odpor, protesty a zhnusené remcání, poslední třetinu dočetla téměř proti vlastní vůli :-D Ugla musí být naprosto inertní :-D
Komentáře
Omlouvám se, že jsem se i přesto pravděpodobně nechal unést, občas mne emoce zradí. :-)
Třeba jednou udělám taky full toxic :-) Ne to by nikdo neunesl :-)
Všem jsme vám řekla, co se mi na povídkách líbí a co by šlo možná vylepšit, ale je to jen a jen můj osobní názor :-)
Na mnoha povídkách mne zaujaly některé části nebo konkrétní nápady. Asi nejvíce na mne zapůsobil feťákův deníček. Předesílám, že bytostně nesnáším povídky zahrnující drogy a dokonce když na to narazím v detektivce, tak je odložena. Ale tady to nějakým záhadným způsobem zafungovalo a celý ten pokřivený obraz mne velmi zaujal svou komplexitou. Netuším, kdo to napsal, ale to nevadí, aspoň je můj názor objektivní (Kriso :-p).
Howg :-)
Doufám, že vítěz bude uznalý a už témata má :-))
Mimochodem - již dočetl Tanec s draky? :-)
Jdu na bodování - bratránek jede na výlet na kole, takže mě propustil :)