Co jiného číst?

upraveno 3. ledna 2011 v Literatura
1161719212293

Komentáře

• upraveno 1. července 2009
    Kdo má rád morbidní humor, at si přečte Asfalt od Kopřivy
  • upraveno 16. července 2009
    Jsem stale zamilovany do Robin Hobb, mam ze sebou druhy dil Soldier's son a je to narez. Provazaany a dobre vymysleny pribeh, stret kultur, jako obvykle zajimavy setting (pseudo USA a valky s indiany, ale velmi kvalitne zpracovane a do hloubky promyslene), zajimave postavy (moc bych chtel spoilovat :), proste super. Je to trochu dlouhe (kolem 700 str.), ale stoji to za to.
    Faire: Já taky miluji Robin Hobb. Jelikož jsem se dozvěděl, že Tawny Man u nás už nevýjde, tak si to asi objednám v originále (vyšlo i polsky).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. října 2009
    Tak právě jsem dočetl Nanečisto od Sergeje Lukjaněnka. I když tam používá pár prvků podobnejch Hlídkám, je to pěkný čtení s pár zajímavejma myšlenkama. Hodně se mi líbí, jak se hrdina zachová asi ve dvou třetinách knížky (resp. souhlasim s jeho názorem na věc). Jsem ostatně zvědavej, jestli je to začátek další série, protože konec je hodně otevřenej a celej ten svět "funkcionálů" byl zatim v podstatě jen naťuknutej.
  • upraveno 16. října 2009
    A na co názoruje? (jestli to není pointa).
  • upraveno 16. října 2009
    Já jsem teď po Scottovi Bakkerovi (Princ ničeho) uchopil dalšího Scotta, Lynche (Lži Lockeho Lamory) a ani do jednoho z těch "nových, svěžích, jasných hlasů ve fantasy, na které jsme tak dlouho čekali" se nějak nemůžu začíst. Něco mi říká, že je vidět, že chlapci moc nevyrostli na povídkách, ale začali hned s románovými sériemi.
    upraveno 16. října 2009
  • upraveno 19. října 2009
    princ ničeho som čítal, nie je to úplne zlé, ale ani nič extra. najmä mi to príde trochu nepoctivé, pretože v hrubých rysoch vlastne preprisuje (kradne) dejiny byzantskej ríše a križiackých výprav. akurát, že to nepriznáva a dúfa, že mu to u západneho publika prejde :(
    ostatné veci, ktoré boli nadpriemer boli Meno Vetra a ešte jedna vec, ktorú mi teraz vyfúklo z hlavy :)
    Nad Tatrú sa blýska, vetry divo dujú? :-)
    :)
  • upraveno 26. října 2009
  • upraveno 19. listopadu 2009
    Dnes jsem si koupil Zjizvenou noc od Alana Campbella. Nečetl jste to už někdo? (jestli jsem prohloupil nebo ne).
  • upraveno 25. listopadu 2009
    Vzhledem k tomu, že právě vyšel nový Dan Simmons, je odpověď jednoznačná...
    upraveno 25. listopadu 2009
    No tak když už jsme v tom, tak Richard Dawkins: Boží blud.
    To je dosť dobrá vec, nech si rôzni uctievači a vyznávači skáču do stropu!
  • upraveno 27. listopadu 2009
  • upraveno 10. prosince 2009
  • upraveno 15. prosince 2009
  • upraveno 16. prosince 2009
    :) Kamasutra, pekna volba. Jenom nevim jestli bych vydrzel studovat knihu. Radeji bych "prakticke cviceni" v podobnem duchu :)
    Ne, nejsem. Proc myslis ze je to v uvozovkach? :)
    Ujišťuju tě, že Stmívání nemá s upíry nic společného, takže se kvůli tomu nemusíš napínat.
    Sakra, tak co já si pustim... žeby Svatba upírů? :-)))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.