Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1464749515264

Komentáře

• @Krisa prostě tak akorát :) Tohle je subjektivní kus od kusu :) Jako prostě by měl být jednoduše řešeno vyšší než širší :D
  • @Tom Do toho se vleze i můj vkus na chlapy s 10-20 kg nadváhy :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison Co bereš jako nadváhu? Dle BMI nebo dle oka?
    Ptám se pro zajímavost, páč jeden můj kamarád, co pádluje měl vždycky asi tak přibližně 0,0001% tělesného tuku, ale u sportovního doktora mu vždycky napsali, že má nadváhu =D
  • @Krisa tak ten tvuj kamarád je hora svalů a menší postavy
    upraveno 29. července 2013
    @M1on No, má tak přibližně skoro 190 cm a je svalnatý, ale hora svalů (myslím tím tu nechutnou, co je na obrázcích v posilovnách) není - je to rychlostní kajakář.
    Proto se ptám, jestli ČA bere nadváhu očně nebo dle BMI ;)
  • @Krisa tak u 190 se ty svaly ztratí :) může mít klidně 100kg a vypadat akorát
  • @Krisa Od oka - prostě ne třepající se sádlo, ale prorostlá slanina :-)) Dobře rozmístěné kila na těle a ne pupek nad tenkýma nožičkama. Nevím, jak to popsat - zkrátka normální chlap - ani tlustý ani hubený. Jenže Werich byl sexy i jako Rudolf II. a při těle byl víc jak 20kg nadváhy, takže to je hodně individuelní :-D Zkrátka když se podívám na průměrného atleta tak si řeknu - hm hezké, leč pocit sterilní, ale lehce oplácaný chlap nedotčený slunečním paprskem a začínají mi téct žgryndy :-D
    @M1on Zrovna tenhle kamarád je "má představa Jaimeho" = vysoký, pohledný a má blonďaté kudrnaté vlasy :D.
  • @Krisa jo, už to mám, má představa sedí na Lancela Lannistera :D
    @Tom Tak to bohužel, to nemohu sloužit, takovéhle chlapečky nevedeme :P
    @Tom Takovéhle holčičky nevedeme? :P =D
  • Kriso pořiď mu růžového jednorožce :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 29. července 2013
    ..fajn, ale troche moc lacne.. {D :s
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell lacinost je pouze v chování samotném. Lacině se mohou chovat holky v tom "nejspořádanějším" oděvu a naopak.
  • @flanker.27 .hmm ano, njn taky pravda..
    @Tom Já znám jenom Fenrise Obávaného, ten by se ti asi nelíbil.

Mimochodem vždycky mě fascinovalo, jak je někdo schopný udělat takovou bujnou mašli - vždycky se mi rozpadla nebo rozmotala (je pravda, že jsem ji dělala na obyčejné krabici a ne člověku, ale i tak...).
  • @Krisa Ne vždycky se mi povede a dělám ji na několikrát. Když je to z látkové mašle, tak to jde docela dobře, ale papírová mi nejde :(
    @Černá_Alison MNě se právě vždycky při dotahování uzlíku něco podsmekne a celé to povolí :(
  • A zkusila jsi navlíknout si všechny ty smyčky na prsty? a dotahovat jen palci a ukazováčky.
    @Černá_Alison Tolik prstů nemám =D
  • Některé můžeš použít i víckrát :-D Respektive na ně navléknout více smyček - mi to pomáhá i v tom, aby byly stejně dlouhé a pak je rozprostřu a nahoru udělám ještě dvojtou malou.
  • mě jde celkem obstojně :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • @Everett_Young Copak, echt mašlička přivázaná na pinďu tě neláká? :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.