U nás pod mrakem, takže se to snést dá, jen musím zalít kaktusy na balkóně a dolít akvárko.
Děcka dostaly nějaké bonbóny hogo fogo značka s příchutí kola - se už nedivím, rpoč to synek nechce jest. Já v tom to kolo fakt cítím jak živé - šmírem notně promazaný cyklotrial odložený před třiceti lety do kurníku!
@MissUtahraptor království za obří chlaďák, do kterého bych se mohla přes den zavřít :other: Začínám si připadat jako upír, den bych nejradši celý prospala, ale v noci začíná být konečně příjemná teplota a táhne mě to ven. :twisted:
tak to ja som si už úplne zvykol, na takéto *kanikule ;P ;D ;), bežne sa chodím bicyklovať a voziť po vale, kolem Slňavy, tak kolem obeda, - poobede, vtedy je tam docela málo ludí, a dobre se jezdí :p a dnes som takmer celý deň, aj cez obed, až do 16:30 natieral(líčil s vápnom) garáž, a vchod do pivnice + steny kolem ;d :onfire: myslím, že by mi nevadili ani vyššie teploty :twisted::other::onfire::dance::-P:-D8-)
@Thorar@M1on dík ovšem, preto sa pýtam, a neviem, ptže to potrebujem pre,/pod IExporer.. :/( coš neni tak lahké nájsť a zohnať veci pre IE.. ovšem, pre Lištičku :p FF, a pod. iné "top prohlížeče, tam je to jasné a u nich neni žiadny problém
V tom vedru se nedá prostě nic. MKám už druhej den nasazenej výraz Krytona, když mu Rimmer promítá diák zázraku Cameron Mickantosh, čtyřicetiventilový, sto osmdesát čtyřka.
@M1on Vidíš, tak ho nevidím nikdy :-) Podzim je zářivý, opulentní ba přímo lukulský pro chuť i zrak - baculatá zvířátka mají nasysleno před zaslouženým odpočinkem :-)
@Černá_Alison přesně, já taky vidím podzim jako nejbarevnější období roku (nemyslím jenom listí), kdy jindy se prostřídají prosluněné dny, deštivé dny, mlhavé dny jak se blíží zima tak i nějaká ta sněhová fujavice. Navíc sluneční světlo není ostré a je mnohem příjemnější než v létě, jaro mám taky docela ráda, i když letos skoro vůbec žádné jaro nebylo :(
My tu máme 38 °C ve stínu. Hustota hmyzu v ovzduší, ve večerních hodinách, je asi 23,19 okřídleného svinstva na metr krychloví. Lepivost rukou k čemukoli dosahuje hodnoty "Pattex FIX". A začalo mě strašně bavit, chodit se každých deset minut koukat do lednice.
Komentáře
Děcka dostaly nějaké bonbóny hogo fogo značka s příchutí kola - se už nedivím, rpoč to synek nechce jest. Já v tom to kolo fakt cítím jak živé - šmírem notně promazaný cyklotrial odložený před třiceti lety do kurníku!
Zlaté vedro, z toho se osprchuju ledovkou...z mrznutí se jen tak nevyhrabu.
a dnes som takmer celý deň, aj cez obed, až do 16:30 natieral(líčil s vápnom) garáž, a vchod do pivnice + steny kolem ;d :onfire:
myslím, že by mi nevadili ani vyššie teploty :twisted: :other: :onfire: :dance: :-P :-D 8-)
ovšem, preto sa pýtam, a neviem, ptže to potrebujem pre,/pod IExporer.. :/( coš neni tak lahké nájsť a zohnať veci pre IE..
ovšem, pre Lištičku :p FF, a pod. iné "top prohlížeče, tam je to jasné a u nich neni žiadny problém
A začalo mě strašně bavit, chodit se každých deset minut koukat do lednice.