@Everett_Young Ne pro všechny, ale skutečně jsou ženský, takový samaritánky, co mají nějakou tendenci vyhledávat chlapy, co po nich šlapou nebo chlastaj nebo je pustili z vězení. Mají prostě nějakou představyu, že ony jsou na světě k tomu je napravit či co. Ano, těm zpravidla pomoci není. :)
Jo, to je fakt...hodné holky si vybírají grázly...A nebo muže po vzoru svého otce (což se často slučuje, hlavně v případě otců grázlů, alkoholiků, choleriků...)
@Melindaaaa Vždycky ne, znám hodný holky co maj naprosto normální vztahy, ale jsou takové. Třeba máma vyprávěla o jedný kolegyni z práce, co měla hodně těsnej vztah ke svýmu otci, kterej byl o hodně starší než matka, tak si našla takovýho manžela. Byl to cvok a honil jí pak po Dejvicích s kudlou v ruce...
Tady souhlasím s Everettem - hodné holky si často hledají grázly a hodní kluci nafrněné zlatokopky :-) tyhle dvojice je fakt často vidět :-) Nejsou pravidlem, ale je jich dost a dost.
No já zas docela dost. Sice znám více kluků zaměřených na hloupoučké nanynky, ale i tak dost. Někdy mám dojem, že když zkrátka ve vztahu netrpí, tak si ho neužívají či co...pojmenovali jsme to "zaklínačský syndrom" :-))
Poté, co jsem zjistila, že se absolutně netrefili do vzhledu a povah postava že jména jen občas náhodně souhlasí s knihou, ale už ne s charakterem vím najisto, že to hrát nebudu. Odkroutím si kartičky a to je všechno....
Komentáře
@Melindaaaa Úkol hodné holky je dát nějakému tomu Ferdovi poznat, že nafoukaná Beruška není ta pravá. Pak smůlu mít hodná holka nebude :)
Někdy mám dojem, že když zkrátka ve vztahu netrpí, tak si ho neužívají či co...pojmenovali jsme to "zaklínačský syndrom" :-))
Ovšem Zaklínači stejně nečinilo problém klátit kdekterou další čarodějku...