Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1444547495064

Komentáře

• :D Protože kreslený postavičky vždycky milujou nějaký čůzy (pardon za výraz, ale mně se to slovo strašně líbí :D)- třeba Šmoulinka :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @flanker.27 Teď je ta písnička úplně jinak přeložená a dost trapná :-) Tu starou si taky pamatuju.
  • @flanker.27 Pravda :D A hodný holky mají smůlu :D
    @Černá_Alison jednou jsem to někde chytil, slabota...

@Melindaaaa Úkol hodné holky je dát nějakému tomu Ferdovi poznat, že nafoukaná Beruška není ta pravá. Pak smůlu mít hodná holka nebude :)
  • @Melindaaaa Pro hodný holky jsou tu zase grázlové. Myslím že v tomhle si nemáme vůbec co vyčítat.
    @Everett_Young Ne pro všechny, ale skutečně jsou ženský, takový samaritánky, co mají nějakou tendenci vyhledávat chlapy, co po nich šlapou nebo chlastaj nebo je pustili z vězení. Mají prostě nějakou představyu, že ony jsou na světě k tomu je napravit či co. Ano, těm zpravidla pomoci není. :)
  • Jo, to je fakt...hodné holky si vybírají grázly...A nebo muže po vzoru svého otce (což se často slučuje, hlavně v případě otců grázlů, alkoholiků, choleriků...)
    @Melindaaaa Vždycky ne, znám hodný holky co maj naprosto normální vztahy, ale jsou takové. Třeba máma vyprávěla o jedný kolegyni z práce, co měla hodně těsnej vztah ke svýmu otci, kterej byl o hodně starší než matka, tak si našla takovýho manžela. Byl to cvok a honil jí pak po Dejvicích s kudlou v ruce...
  • @flanker.27 Samozřejmě, že ne vždycky :) Některé holky jsou rozumné a mají štěstí a tak vůbec...ale pak jsou právě takovéhle děsivé výjimky....
  • A pak přijde někdo, kdo z těch výjimek udělá pravidlo :roll:
  • Tady souhlasím s Everettem - hodné holky si často hledají grázly a hodní kluci nafrněné zlatokopky :-) tyhle dvojice je fakt často vidět :-) Nejsou pravidlem, ale je jich dost a dost.
  • @Černá_Alison já jich teda ve svém okolím zase tolik neznám :)
  • No já zas docela dost. Sice znám více kluků zaměřených na hloupoučké nanynky, ale i tak dost.
    Někdy mám dojem, že když zkrátka ve vztahu netrpí, tak si ho neužívají či co...pojmenovali jsme to "zaklínačský syndrom" :-))
    Jako zaklínač a na nána Yennefer? :)
    Ovšem Zaklínači stejně nečinilo problém klátit kdekterou další čarodějku...
  • No oni vůbec jsou páreček k pohledání :-D Akutní podpantoflóza kombinovaná s nucenou promiskuitou, protže yennefer nedá :-D
  • Poté, co jsem zjistila, že se absolutně netrefili do vzhledu a povah postava že jména jen občas náhodně souhlasí s knihou, ale už ne s charakterem vím najisto, že to hrát nebudu. Odkroutím si kartičky a to je všechno....
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Krásná kytky až na ten libíček nebo celer :-)) Zvláště floxy jsou teď všude a kvetou ve všech odstínech :-)
    @Černá_Alison Je to 6 sazenic celeru a pod ním ještě 12 salátů :)
  • Sazenic? Nyní? Vždyť saláty už přerostly před měsícem :-o
    @Černá_Alison Právě! Druhá várka ;)
  • Zatraceně, kde je nějaká studená fronta? To se nedá vydržet :onfire: ještě jeden takový týden a začínám šetřit na nějakou boudu za polárním kruhem.
  • @Dreamer A v zimě zase nemůžeš dočkat teplý fronty
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Dreamer Nemůžu se dočkat až přijdu zejtra do práce a nastavim si klimatizaci na 20 stupnu a preziju to nejhorsi vedro co slibujou :-)
  • @M1on mně zima nevadí, mám ráda i mlhu, déšť, mráz, ale jediný, co nemůžu je vedro.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.