Je to horší než si umím představit. Vypadá to na větší střevní katar než ovečka šón a medvídek pú dohromady a to má ten medvěd sračku přímo ve jméně :wall:
Přečteno, do uzavření hlasování zbývá spooousta času, takže to možná stihnu přečíst ještě minimálně jednou :) zatím nemám jasné favority, rozhodování bude velmi těžké.
Přiznám se, že jste mi to tentokrát udělali hodně těžké, protože snaha o objektivní hodnocení je skutečně těžká. Zvládnutí vybrané formy, atmosféra povídky, vyvážení příběhu, zpracování tématu, slovní zásoby a použité obraty, celková čitelnost a chytlavost, gradace, pointa, akce, nastudované reálie i logika. Řeknu vám upřímně - žádná sranda:-) Odmítám hodnotit stylem - tady vystupuje Davos, takže tohle se mi líbí a tečka :-) Srdcové bodíky používám jen v nerozhodných soubojích. Chci hlavně zhodnotit vaše spisovatelské schopnosti (tím nemyslím jen pravopis a gramatiku samosebou :-) )
Komentáře
"Odmítá pásku přes oči..."
A promýšlejte si nová témátka, ať víme, na co se budeme těšit :-)
Co ostatní - přečteno? :-))
Odmítám hodnotit stylem - tady vystupuje Davos, takže tohle se mi líbí a tečka :-) Srdcové bodíky používám jen v nerozhodných soubojích. Chci hlavně zhodnotit vaše spisovatelské schopnosti (tím nemyslím jen pravopis a gramatiku samosebou :-) )