@Černá_Alison Já na to narazila těsně po půlnoci, takže teplota i povětrnostní podmínky už byly dostačující k tomu, abych začala zcela neúmyslně slintat. :D
@Černá_Alison To mi říkal prastejda předvčírem. Prý- jdi už spát, bude hodina duchů, ať si pro Tebe nepřijdou bubáci. Zapomněl se ale zmínit, že budou vypadat jako čokoládový dort s třešněmi... :D
To jo - holka sama na světě, všichni jí umřeli nebo byli zabiti ve válce, ona zoufalá, modlí se, aby se snoubenec vrátil z války a jak se za to "bohorodička s děťátkem" pomstí, že měla tak přízemní přání :-)) Aneb na posraného hajzl spadne.
Pařížskou šlehačku taky miluji :-)) Na 4 šlehačky 5 čokolád na vaření Figaro (orion už nedělá čokoládu, ale kakaovou pochoutku na vaření, nenápadně snížili obsah kakaa o 7 %, ale cenu nechali stejnou).
Přidávám se k fanouškům pařížské šlehačky (kde je oblizující se smajlík?)!
@Černá_Alison Ty jo, to jsem jsem vůbec nepostřehla, ale v jednom nemáš pravdu, Orion zdražila. Měla jsem doma nasyslenou zásobu, která došla a cena v obchodě mě poněkud nepříjemně zaskočila.
@brbr Všimni si, že z Orionek nenápadně zmizelo slovo čokoláda a zbylo jen "na vaření" a pak tam najdeš malilinkým písmem, že to už jaksi není čokoláda. Takže jediná slušná dostupná čokoláda na vaření je Figaro a ta je podstatně lacinější :-)
Máš recht, asi i zdražila, i když ji ošidili o 7 procent kakaa. Nakupuje u nás manžel, takže nemám o cenách přehled, pokud něco výslovně nezmíní.
@Thorar To se jako nesmí jenom v HK a jinde jo? To je teda pěkně nespravedlivé! I když by mě zajímalo, koho by napadlo rozdělat oheň, když je tady asi 33-35 ve stínu.
Komentáře
P. S. Doporučuju pustit ve večerních hodinách...
Nicméně tohle podání se mi zpracováním strašně líbí.
@Černá_Alison Ty jo, to jsem jsem vůbec nepostřehla, ale v jednom nemáš pravdu, Orion zdražila. Měla jsem doma nasyslenou zásobu, která došla a cena v obchodě mě poněkud nepříjemně zaskočila.
Máš recht, asi i zdražila, i když ji ošidili o 7 procent kakaa. Nakupuje u nás manžel, takže nemám o cenách přehled, pokud něco výslovně nezmíní.
@Krisa Říkali to v televizi. Prý si můžeš vuřty jenom ohřát na plotně nebo v mikrovlněnce ;-)
Tak večer napadaj lidi všelijaký věci, zvláště vás, omladinu na vesnici, a pak to takhle dopadá :-)
HK vydalo nějaké vyhlášení, o jiných krajích nevim :-)