Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
18384868889106

Komentáře

• Zde je zjevné, že má jít o Odetku :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @MissUtahraptor To znie ako perfektná synopsa =D Intrigy Nikity, Brahmaputráka, Raje a Sóla
  • Nádhera:-) I když teď v létě bych si asi dala spíše ovocný salát v bílém jogurtu a šlehačce (nešlehané) :-)
  • @Černá_Alison Já na to narazila těsně po půlnoci, takže teplota i povětrnostní podmínky už byly dostačující k tomu, abych začala zcela neúmyslně slintat. :D
  • :-D Nebezpečná hodina duchů a fomtómů :-D
  • upraveno 23. července 2013
    @Černá_Alison To mi říkal prastejda předvčírem. Prý- jdi už spát, bude hodina duchů, ať si pro Tebe nepřijdou bubáci. Zapomněl se ale zmínit, že budou vypadat jako čokoládový dort s třešněmi... :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jo, kdyby hodina duchů vypadala jak v tomhle zpracování svatební košile, to bys mluvila jinak... :)
    P. S. Doporučuju pustit ve večerních hodinách...

• @flanker.27 Na tu už se nějakou dobu chystám, ani nevím proč. "Nevnucovals" už jí tu někomu? =D
    @MissUtahraptor Myslím, že jsem to jednou dal do filmovýho vlákna.
  • To jo - holka sama na světě, všichni jí umřeli nebo byli zabiti ve válce, ona zoufalá, modlí se, aby se snoubenec vrátil z války a jak se za to "bohorodička s děťátkem" pomstí, že měla tak přízemní přání :-)) Aneb na posraného hajzl spadne.
    Jo, "morální ponaučení", které z toho plyne, říká, že bůh je pěkná sviňa...
  • Byl by byl býval kdyby byl býval byl :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @MissUtahraptor Ty kompotovaný třešně na tom vypadají dost hnusně. Osobně preferuji pařížskou šlehačku a nějaké mleté ořechy nebo lesní plody.
    @Černá_Alison No rozhodně je v představě těch, kteří si ho vytvořili coby vrchol dobra a spravedlnosti. Jen je ta "spravedlnost" taká ďouná.

Nicméně tohle podání se mi zpracováním strašně líbí.
  • Pařížskou šlehačku taky miluji :-)) Na 4 šlehačky 5 čokolád na vaření Figaro (orion už nedělá čokoládu, ale kakaovou pochoutku na vaření, nenápadně snížili obsah kakaa o 7 %, ale cenu nechali stejnou).
  • Přidávám se k fanouškům pařížské šlehačky (kde je oblizující se smajlík?)!

@Černá_Alison Ty jo, to jsem jsem vůbec nepostřehla, ale v jednom nemáš pravdu, Orion zdražila. Měla jsem doma nasyslenou zásobu, která došla a cena v obchodě mě poněkud nepříjemně zaskočila.
  • @brbr Všimni si, že z Orionek nenápadně zmizelo slovo čokoláda a zbylo jen "na vaření" a pak tam najdeš malilinkým písmem, že to už jaksi není čokoláda. Takže jediná slušná dostupná čokoláda na vaření je Figaro a ta je podstatně lacinější :-)

Máš recht, asi i zdražila, i když ji ošidili o 7 procent kakaa. Nakupuje u nás manžel, takže nemám o cenách přehled, pokud něco výslovně nezmíní.
  • @Černá_Alison To je pravda, babička jí Orion na vaření normálně ke kafi a taky si postěžovala, že je to nějaký ošizený. :-)
  • Tak jsem slyšela, že Krisí nesmí opékat vuřty :-p Jinak ji žandári zavřou až zčerná :-D
  • @Černá_Alison Teď jsem to prozkoumala a fakt, ani slovo o čokoládě. Mizerové! :spike: :onfire:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @brbr Taky mne to nasrdilo :other:

@Krisa Říkali to v televizi. Prý si můžeš vuřty jenom ohřát na plotně nebo v mikrovlněnce ;-)
    @Černá_Alison Dneska mě dost bolí hlava, takže to bude možná tím, ale proč nemůžu opékat vuřty zrovna já?
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Jsi mechovák, tak proto.
    @Thorar To se jako nesmí jenom v HK a jinde jo? To je teda pěkně nespravedlivé! I když by mě zajímalo, koho by napadlo rozdělat oheň, když je tady asi 33-35 ve stínu.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 23. července 2013
    @Krisa No já si v Praze taky moc ohníčku neužiju.
    Tak večer napadaj lidi všelijaký věci, zvláště vás, omladinu na vesnici, a pak to takhle dopadá :-)

HK vydalo nějaké vyhlášení, o jiných krajích nevim :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.