@svoa00 Jo, měla bys je vidět. Jsou hodně důležité příběhově, co se Doktora týče (např. prakticky celá 6. série je o River Song). Jsou tam dobré díly (a to docela dost dobrých dílů - hlavně v 5. sérii). Ale celkově to podle mě sráží ta kravka Amy :D. 6. série se mi moc nelíbí z toho důvodu, že ty díly jsou celé propojené, a jsou tam samé dvoj-trojdíly, což nemám moc ráda. Ale třeba Let's kill Hitler je jeden z nejlepších dílů obnoveného Doktora, takže... těžko říct.
@Dreamer Teď na to zrovna koukám. Překvapuje mě, že mě tahle série fakt baví, i když Andyho linii bych vymazala. A řekni mi, prosím, prosím, prosím, kde hrál ten chlap, co hraje "psychologa" u výslechu Pam. Já si nemůžu vzpomenout, na imdb jsem ho nenašla a asi mi z toho hrábne!
Ten KONEC! Šmejdi, já chci další díl - kdo to má do příštího pondělí vydržet!
Chech. V telke čosi dávali, keď som ráno šiel okolo a vyzeralo to ako True Blood. Za tých pár minút boli dvakrát povedané presné dátumy minulých udalostí (upíri majú brilantnú pamäť), bola riešená jedna vzťahová vec, bola zabitá jedna žena a pritom všetkom ani raz sex. Divil som sa, či je to naozaj TB :D
@Tom Lafayette umře hned v první knížce, pokud vím. Takže ano, rozhodují o tom. S předlohou True Blood zachází HBO podobně jako v případě Hry o trůny. V případě Písně páni v HBO viděli draky, intriky a sex, v případě knih o Sookie viděli upíry, krev a sex. To jsou věci, které se dneska dobře prodávají. A lidi v HBO nejsou jiní než v dalších televizních stanicích a showbusinessu obecně - čísla jsou jediný jazyk, kterému rozumí. Brblání pár fanoušků nebo znechucených diváků na internetu se můžou vysmát, až pojedou novým porsche na Floridu.
@svoa00 Akorát u TB mi přijde seriál daleko lepší než knížky - ty jsou hlavně romantické vzdychání Sookie po někom na pozadí zajímavých příběhů, což mě úplně neba, ale bohužel se projevila moje nemoc "musím mít ty knížky" :D
Omlouvám se že tu přerušuji vášnivou diskuzi o TB ale co je u všech satanů Teen Wolf? Už podle jména to zní neuvěřitelně sr*čkoidně. A proti tomu ještě nějaké Upíří Deníky? Hádám že je to všechno jen další "romantická fantasy" na způsob Twilight.
@Everett_Young Upířích deníků jsem zkoukla 1. díl a je to Z.L.O.!!! Hlavní hrdinka je tupá a hlavní hrdina se mi nelíbí (nechci psát škaredej jak cesta do školy, protože to si nikdo nezaslouží), takže ani kvůli tomu se na to nedá dívat. Nevěřím, že to řeknu, ale skoro zlatej Twilight! :spike:
Já na to koukala první dvě serie, ale pak Damon změnil účes, Alaric změnil účes a ještě ho oddělali, takže tím se eliminovaly moje důvody pro sledování a přestalo mě to zajímat =D
@Dreamer Předpokládám, že Damon je brácha hlavního hrdiny = v 1. díle hlavní padouch. Dále předpkládám, že po té, co se do něj všechny fanynky VD zamilovaly, zjistil, že nechce být špatným a stal se z něj superklaďas =D
@Krisa:applause: od poloviny druhé serie mi začal lézt celkem na nervy a změna účesu byla poslední kapka, ale víc mě naštvali s Alaricem (sexy středoškolský učitel, příležitostný lovec upírů, Damonův nepřítel posléze nejlepší kámoš), jakmile jsem si přečetla spoiler, že se ho chystají odstranit, načež z něj před tím samozřejmě udělali blbečka, aby bylo pro diváky lehčí zamáčknout slzu, zabalila jsem to. Hlavní hrdinka je klasicky na facku, zbytek obsazení tvoří modelové a modelky, občas se najdou výjimky v podobě herců a křoví, které slouží jako krmení pro upíry :D
Komentáře
Ten KONEC! Šmejdi, já chci další díl - kdo to má do příštího pondělí vydržet!
To ma napadlo tiež, ale už raz tak zrána dávali na Markíze TB tak ma napadlo, že to bude asi ono.
Taky mi přišlo hrozně vtipný, že hraje středoškolského studenta a je ročník 1982 =D