Povídka č. 2 /5. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. července 2013
    Reknalf Gramar říkat, že rozumět řeč tvůj kmen, i když ty dělat chyba shoda podmět a přísudek.
    Ty ale doufám příště pokračovat a říct víc o rudá Allyson.
  • Chyby tys odpustit neslíbil jsi ?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já chyby netrestat. Já jen že autor dobře psát, ale bez chyb ještě moc víc dobře psát :)
  • Začátek byl trochu rozvláčný, ale pak se to dobře rozjelo :-) Hanáčtina, Allyson, Reknalf Gramar... =D Autor opět pobavil (v dobrém slova smyslu), zápletka byla zajímavě vymyšlená a celkově se mi to líbilo o něco víc než minule :-)
  • Ták moje první povídka s Nočním králem a líbí :-) Vytkla bych pár anachronismů, ale zase se mi velmi líbí myšlenka s Velkou Jinou Královnou :-) Dobrá práce:-)
    (ale ta směs nářečí je neskutečná :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A já chci víc! Tohle by si zasloužilo pokračování.
    Doufám, že Reknalf Gramar nebyl jeden ze zabitých vran :)
  • Pěkná, pěkná, ale ta hanáčtina mi vadila.
    Kdy bude pokračování?
  • Druhé kritické čtení: jsem si vědoma, že za to mou pseudojmenovkyni čeká strašlivý osud:-))
    Ale vážně - tato povídka mi činí největší dilema. Vidím její nedostatky, je tak nějak neučesaná, ale zase je v ní tolik šťavnatých soust. Je jeko guláš z obrovskou dávkou masa a pikantní cibule - tak ho mám nejraději :-) Líbí se mi emoce a nečernobílé postavy.
    Moc a moc prosím - dej si v příštím tématu na čas a učeš finální podobu :-)
  • Když do autora nebude nějaká paní, která začíná na Černá a končí na Alison, rejpat co 10 minut jestli už to má odevzdaný. Tak to možná autor i učeše a opraví. Momentálně má autor v hlavě koncept pokračování ale podezřele moc práce na to, že jsou prázdniny, aby ho napsal. A jestli bude v blízké době další kolo tak už to na téma asi nenašroubuje.
  • Ále houbičky :-p Kdyby se raději pán, začínající Černá (ne opravdu nejsme příbuzní) a končící Ryba nevymlouval :-) Kdybych do něho nešťouchala vařechou, tak by neodevzdal nic! :-))
  • Každopádně si autor cení guláše :)
  • Narážky, které jsem pochopila i já a to mám mozek na úrovni hloupého desetiletého výmaze. Pobavila jsem se, mucQ :-*
  • Tak teď není jasné, zda je to povídka pro hloupé desetileté výmaze (což autorka komentáře zcela jistě není). Nebo by si to autor neměl tak přetáčet a brát to jako pochvalný komentář. Chudák člověk, co teď bude dělat?
  • @Blackfish Nechť se autor nezlobí a bere to prosím jako kompliment. Já jsem to tak nemyslela... :-)
  • Autor nad tím pravděpodobně nebude tak přemýšlet, to jen já mám asi hlavu plnou konspirací :D
  • Opět je cítit silný vliv Sapkowského, konkrétně Yarpena Zigrina. :-) Plno roztroušených vtípků, kdo chce, může se bavit jejich odhalováním. Ale co je důležitější, fungovalo by to i bez nich. Oproti první povídce je to ale slabé kafe, namlsán jsem napolo očekával, že na konci Královna Alisdairovi prozaicky mezi řečí uhryzne hlavu nebo tak něco. =D Vždyť co byste neudělali pro lásku!
  • upraveno 6. srpna 2013
    Tato poviedka funguje. Bavila som sa. Autorovi do buducnosti doporucujem male redigovanie. Niekedy nie je nad skrtanie :). A treba si ujasnit, ci pouzivat anglicke ci ceske menoslovie :) A ta basen na zaciatku mi trochu prekazala. Spajat dva svety sa mi zda trochu nekonzistentne a rusive.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.