Díky za navigaci :-)) Sama bych to nenašla :( Takže 14 - to je hezké skóre. Zatím čtu poprvé, ale budu číst i podruhé až vstřebám všechny. Zatím fakt líbí. Díky vám všem :-*
Dneska jdu spát, ale pár povídek mi ještě zbylo na zítřek :-) Zatím pošušňáníčko :-) Už uvažujte nad tématy dalšího kola, protože bude zase na co se těšit!
Nie je tak trocha problém, že keď budem hodnotiť (a aj (J)iní, čo priložili ruku k delu), zhodou kúzelných okolností bude stačiť pozrieť sa, ktoré dielo som nehodnotil a ostatní zistia, čoho je daný človek autorom? :) Ja budem hodnotiť asi len priamo do dotazníka...
@Dreamer Nezoufej, já jsem další nepoznala :-) Brana bych nepoznala ani za milion :-) Vím jen, že nenapsal ty od Flankera a Blekfiše a ty dvě typicky holčičí :-D
Veď práve, ja chcem zostať v tajnosti a keďže klamem dobre len vtedy, keď to nevyhnutne potrebujem, nechcem riskovať komentovať vlastné dielo :twisted: Ešte sa unesiem a začnem to príliš vychvaľovať a odhalí ma moje ego =D
Vždyť tu psali, ne? :-) Neříkalas, žes napsala dva kousky? :-)) Sansa určitě napsala 2 - říkala to. Pak flanker, Blekfiš, Gepeto, Everet, Vlčačka - to už je 9 ze 14... Kdo další napsal nevím :-) Nebo si tedy nepamatuji, že by se tu zmiňovali.
Ještě mi chybí jedna povídka (Dreamer mě nalákala na True Blood a já nedokázala odolat), kterou snad zítra dorazím :). Musím ale říci, že mi to moc neusnadňujete a vůbec netuším, jak budu bodovat.
Tak já už mám skoro jasno o svých favoritních dílech, ale docela těžké je určit pořadí...teď si dám fesťák a příští týden až vykopnu dítě na Tour de France, tak si to přečtu znova všechno a uvidím :-)
Komentáře
Zatím čtu poprvé, ale budu číst i podruhé až vstřebám všechny. Zatím fakt líbí. Díky vám všem :-*
Už uvažujte nad tématy dalšího kola, protože bude zase na co se těšit!
Udělali jste mi velkou radost, protože všechny povídky stály za přečtení a ke všem se ještě vrátím ;-)
Kdo další napsal nevím :-) Nebo si tedy nepamatuji, že by se tu zmiňovali.
Musím ale říci, že mi to moc neusnadňujete a vůbec netuším, jak budu bodovat.