Zas něco nového. Někdo báseň, dokonce dokonce s hudbou, teď zase gamebook. Tvořivost autorů je široká. Sansa zde konečně alespoň částečně ovlivňuje svůj osud. Smutné je, že ten dobrý konec při setkání s Brienne by vlastně vedl k tomu, že by Sansa nejspíš byla jedním z účastníků Rudé svatby.
Tohle se mi moc líbilo, má ráda gamebooky a jsem ráda, že jsem nemusela hledat kostku (to mi čtení vždycky o dost protáhne). Škoda jen, že v mé verzi umřel Ohař, fňuk :'-(
Jo tak :-) Když jsem čítala Krisu z nerez oceli (Ocelovou Krisu) nebo Livingstona, tak jsem taky vždycky zařvala skoro hned na začátku :-)) (a pak ještě několikrát :-p) Hm v mojí oblíbené by asi zůstala s Tyrionem a uzavřeli by takové "spiknutí proti všem". Ale nevím, nějak nemám představu o tom, co by se se Sansou vlastně mělo stát. Bylo by fajn, kdyby malíčka naučila lítat, ale to myslím kvůli toho parchanta. U ní fakt nevím :-)
@Everett_Young Však to je jenom moje ideální představa a počítám s tím, že GRRM je nechá oba pojít bídnou smrti 15 kroků od toho, aby se naposledy zahlídli :'-(
Druhé kritické čtení: skutečně nedomyšlené rolování. V linii Šándorova útoku na Kozí skupinku - Brienne byla spoutaná, když se tam vrhnul...a zahynul. Jak se Brienne osvobodila z pout? V linii leteckého kursu je malíček v rozhovoru s Bronzovým Yohnem poněkud nemalíčkovsky vykolejený, čekala bych fikanější intrikánskou reakci.
Kumpáni tam asi byli porůznu roztroušení, než se všichni seběhli, mohl mít dost času osvobodit Brienne. Mohl pobít ty nejbližší, osvobodit ji a pak teprve v dalším boji padnout.
Originalita sa ceni. Avsak vychcana Sansa je na mna trosku prilis silne kafe. Taky vyvoj postavy lusknutim prstami je u nej pre mna nepredatavitelny. To uz nie je Sansa.
"Vychcanost" si představuju trochu jinak. Tohhle jsou prostě kroky jak se dostat ze zajetí, přičemž vlastním přičiněním Sansy myslím nebylo ublíženo nikomu kromě ambiciózního prcka.
@flanker.27 Ja nehovorim, ze v tomto pripade je vychcanost negativnou vlastnostou, kedze jej pomoze dostat sa zo zajatia. Pre mna je vsak tato vlastnost definovana ako chladna manipulacia s ludmi, coho Sansa (zatial) nie je schopna. Kazdy mame inu definiciu.
Ani ne zatvrzelost, prostě mne její laxní přístup k vlastnímu osudu přivádí k šílenství :-) A když se rozkýve, tak jen aby hupla do větších sr**ek než prve :( Spíše ji ignoruju. Ne neudělala mi nic zlého, ale nedokážu pro ni najít sympatie a pochopení.
Pokud to není zrovna Arya, anebo intrkánská bestie typyu Cersei, tak jí zkrátka moc nástrojů jak ovlivnit svůj osud nezbývá. Jo, tady se pokusila použít to málo co měla, ovšem třeba útěk s Marillionem by asi v reálu nedopadl zrovna dobře. Nejrealističtější je ta cesta se Sandorem, na druhou stranu to byl člověk, kterej jí hrozil smrtí, pokud prozradí, jak to bylo mezi ním a jeho bratrem. To se pak důvěra hledá těžko.
Komentáře
Sansa zde konečně alespoň částečně ovlivňuje svůj osud. Smutné je, že ten dobrý konec při setkání s Brienne by vlastně vedl k tomu, že by Sansa nejspíš byla jedním z účastníků Rudé svatby.
Škoda jen, že v mé verzi umřel Ohař, fňuk :'-(
Hm v mojí oblíbené by asi zůstala s Tyrionem a uzavřeli by takové "spiknutí proti všem". Ale nevím, nějak nemám představu o tom, co by se se Sansou vlastně mělo stát. Bylo by fajn, kdyby malíčka naučila lítat, ale to myslím kvůli toho parchanta. U ní fakt nevím :-)
Ale jo, taky mám ráda sem tam hepyend, pokud není moc násilný.
Kazdy mame inu definiciu.