Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
17980828485106

Komentáře

• @Krisa To teď flanker těžce rozdýchává :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison Jakto? Povídej, přeháněj :D
  • @Krisa No jen co zjistí, že slashové povídky nejsou o Slash Saul Hudsonovi, leda, že by tam byl i Axel Rose a měli se rádi :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison =D A Axel Rose před 20 lety nebo teď?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @M1on Nekoukal už hodně dlouho. Ale tak se mi to asociovalo...

@Černá_Alison Jen jsem nepochopil, jak se do tak malýho ježka velo celý lítací kolo... Co rozdýchávám?
  • @Krisa Já ho dvacet let neviděla:-)) Už tehdy byl magor a mezitím mu prý dokonale hráblo :-D
    Ale přesto na některé věci se nezapomíná
    @Černá_Alison Slash neni můj žánr. Guns N' Roses neměli špatný songy, ale jen než začali zpívat :)
  • @Krisa Je to dobré - nic netuší :-D
    @Černá_Alison Alespoň nemusím nic rozdýchávat :)
    :wall:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ako sa na to vôbec môže pozerať a ešte to hodnotiť bez toho, aby mu prišlo zle? Ja som pre každú srandu, chápem, že "umenie", každý berie inak, ale... Čo je moc to je moc.
  • Aj mi přijde, že to musel vymýšlet nějaký tvor se zvráceným smyslem pro humor...
    Přes webkameru jí to nevadí, ale v reálu... :)

:D Čakal som väčší zvresk...
    Vždy milujem ten vráskavý, mučenícky a vážny Eddardovský výraz na takýchto obrázkoch :D
  • @Hildegarda mně se líbí všechno :applause: až na ty svatební šaty, či co to mělo být a ten kalhotový kostým.
  • Bída :( Sedmé červené a 4 a 5 zelené jakž takž, ale nic moc. Zbytek šedá nezajímavá nuda. Předchozí kolekce byla lepší :(
  • Je pravda, že Saab kopíruje tak trochu sám sebe, ale zatím mu to, alespoň v mých očích vychází :D pořád je to krásně třpytivé, nadýchané a barevné, i když v těch barvách se mohl alespoň trochu odvázat :-k
  • V této várce - všechno je prostřihlé v pase a spodek nabíraný - sluší to jen hubeným (ne štíhlým). Dále má všechno holý vrch a prakticky bez rukávů - všechno vypadá hrozně nevyváženě. Jediná možnost je, aby měla žena hodně bohaté rozpuštěné a pokud možno vlnité a dlouhé vlasy, jinak se v tom ztratí.
    Problém s některými modely je v tom, že nejsou určeny pro normální ženské, ale na modelky a navíc to je stylizované. Ty velké výstřihy, do kterých modelky nemají co dát, budou na obyčejných ženských nepoužitelné, protože normálně nejsou ženy ploché a tudíž to bude odstávat. Z praktického hlediska modely k ničemu. Nemají žádné záševky, žádné tvarování postavy.
    Popravdě jsem tam nezaznamenala žáden neotřelý nápad. A ačkoli Saab většinou mívá aspoň nositelné modely, tak tady dobrá polovina nositelná není, když se na ně člověk podívá jednotlivě a podrobně.

Na druhou stranu - božíčku, já vám nebráním si přesně takové pořídit, když se vám tak líbí :-)
  • Tak to jde mimo mne, protože netuším víc, než že se jedná o seriál :-)

Jen aby bylo jasno podle čeho hodnotím šaty.
    Samosebou mne musí něčím zajímavým upoutat, ale hned potom men zajímá "nositelnost". Tím nemyslím jestli budu mít příležitost si je někdy oblíknout, co já vím, třeba se bratr ožení se švédskou princeznou a příležitost bude :-) Zajímá mne, jestli ty šaty budu moci nosit, chodit v nich, sednout si, dřepnout si, zvednout ruce, vyjít po schodech, prudce se otočit, zajít si na wc, předklonit se, nadechnout se a vydechnout a to vše aniž by ze mne spadly, praskly nebo odhalily části těla, která se rozhodnu mít zakryté. A taky bay nikde neodstávaly, nepřidávaly mi opticky kila, nedělaly mne hrbatou a co já vím ještě, prostě aby mi opticky nedeformovaly postavu, která rozhodně není dokonalá (ale dokonalých je málo). Pokud šiju na někoho jiného, tak samosebou chci, aby totéž splňovaly pro danou osobu.
    Až poté přicházejí na řadu další kritéria jako výběr látky - jestli se nezatrhává, příliš nemačká,...
    A v neposlední řadě pro sebe trvám na kritériu - než fádní, tak žádné :-)
  • Přiznávám, že co se nakupování bot a oblečení týče, jsem totálně nepoužitelná, nejen, že mě to za chvíli přestane bavit a chci to mít rychle za sebou, ale taky si domů přitáhnu hromadu nepraktických a pár nenositelných věcí, což zjišťuji většinou až s křížkem po funuse =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.