@Hildegarda Hm, to nevím- jednička zdaleka nesplnila má vysoká očekávání. A u animáků většinou pokračování stojí za prd. :( Ani na Jak vycvičit draka se nijak netěším...
tak nakonec jsme šli na 3D protože moje drahá polovička jede zítra na Lipno a 2D projekci maj jen v pondělí, nicméně to bylo snesitelné. Film sam o sobě byl dobrý, někdy byly takové prazdnější sceny, některé opravdu mocinky moc vymocněné :-D . Co se 3D týče, jediná část ve které mi to opravdu vadilo, byla ta honička temným panelákem, to bylo navíc tak blbě sestříhané, že i když jsem si sundal brejle, bylo vidět stejný hovno jako s nima. Jinak mne to 3D výraznejc nerušilo, skoro sem ho ani neregistroval. Ale je pravda že za více peněz to bylo méně muziky. :-|
Včera jsem se díval na Strážce. A nějakých 60 procent filmu jsem to nechápal, příběh se neposunoval, pořád bylo nějaký seznámení s postavama. Rorschach byl ovšem dobrej, vytrhával to trošku, brutalita byla na místě. Ovšem na konci to začlo trošku gradovat. Mám z toho takové rozporuplné pocity.
Hellboy jsou perfektní filmy. Asi bych je řadil výše než X-meny, spidermany apod. Řekl bych, že dvojka je dokonce zábavnější než Ironmani či Avengers. Strážci jsou divnej film. Aby ne, když tam neustále chodí modrý chlápek s odhaleným pérem:-) Ale něco do sebe maj. Teď opakovali sérii Šíleného Maxe. Tyhle starý post apokalyptický filmy miluju. Maj v sobě krásnou příchuť osmdesátých let, levných filmů a prvních videí:-)
Faunův labyrint tedy v množině oddychových filmů rozhodně není:-) Oddechovka je pro mě něco, u čeho vypnu a musím se občas zasmát. Kvalitní oddechové filmy jsou např. Indiana Jones (1,2,3) nebo i výše zmíněný Dobrý ročník.
@Blackfish taky se pořád nemůžu rozhodnout, jestli se mi ten film líbí nebo nelíbí, viděla jsem to zatím jednou a víckrát se do toho chuť pouštět nemám, ale na druhou stranu se mi líbí to netypické pojetí komiksových "hrdinů", líbí se mi také zvolená hudba, která skvěle sedí k daným scénám a Rorschach, o zbytku nevím, co mám myslet :-k
@Branislav_Gepeto Takže jsi ani neviděl ani nečetl? Co se filmu týče, mně se celkem líbil, ale @Černá_Alison na něm nenechala nit suchou. Tak si vyber :)
@Branislav_Gepeto Precitaj si najprv knihu (knihy). Presne taky druh humoru, aky sa ti bude pacit. Konecne pochopis, preco sa kazdy rok slavi na svete uterakovy den a ta krava je tiez nezabudnutelna :)
Komentáře
Neříkej, že jsem já tak stará!!! :-o
S tebou je to tazke :)
Tak skus stary znamy recept - pol litra zmrzliny :)
Strážci jsou divnej film. Aby ne, když tam neustále chodí modrý chlápek s odhaleným pérem:-)
Ale něco do sebe maj.
Teď opakovali sérii Šíleného Maxe. Tyhle starý post apokalyptický filmy miluju. Maj v sobě krásnou příchuť osmdesátých let, levných filmů a prvních videí:-)
Faunův labyrint tedy v množině oddychových filmů rozhodně není:-) Oddechovka je pro mě něco, u čeho vypnu a musím se občas zasmát. Kvalitní oddechové filmy jsou např. Indiana Jones (1,2,3) nebo i výše zmíněný Dobrý ročník.
Co se filmu týče, mně se celkem líbil, ale @Černá_Alison na něm nenechala nit suchou. Tak si vyber :)