@flanker.27 Je růžová, i když trošku připálená sluníčkem - nevidím důvod, proč by to doma neprošlo :-)) Jen by se měl předzásobit, prootže Krisí Adéla ještě nevečeřela :-D
@Černá_Alison Tak při dnešní sprše věřte nevěřte, ale fakt mě nezajímalo nic jinýho, takže když jsem přišel domů, byl jsem jak Otesánek, jed jsem sněd jsem polívku z rendlíka, kuře s nádivkou a knedlínem, ucháč piva a k tomu hafo zeleniny, takže neručím, kde v noci skončí peřina :)
@flanker.27 proč ne? Nejdříve se můžeš zamyslet nad fungováním sprchy s podrobným technickým rozborem, nákres by byl taky fajn, následně rozebrat odkud se vlastně taková voda na sprchování bere, jak se dopravuje do zařízení s názvem sprcha, dále by neškodilo se zamyslet nad dopadem sprchování na životní prostředí :-k kolik pand zahyne v průběhu jednoho sprchování, nezapomenout na to jaké dopady má sprchování na země třetího světa, rozplývat se nad blahodárným účinkem otužovaní na lidský organizmus, přidat nějaký průzkum sprcha x vana, následovat by mohl otevřený konec nebo cliffhanger: "Otáčím kohoutkem" :D
Komentáře
@flanker.27 Aby to nebylo spíš "K" ;)
@Černá_Alison Já nejsem zas taková kyselina, i když co se týče pudinku a pudinkové buchty s mandarinkama, tak u toho jsem schopná slušných výkonů :D
Navíc víc než půlka celeru zůstala nedotčená - i když uznávám, že při určování potřebné dávky celeru byl jistý zádrhel =D
ALe je to zajímavý závazek. Ať už do budoucna napíšu cokoli, nikdy tam nebude podrobný popis sprchové scény :D