5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
18911131420

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison Nerozdávám - jen zmiňuji, že by se to případně dalo nějak zařídit... :D
  • @Krisa Samosebou :-) Za půl prasete a flašku domácí slivovice Krisí zařídí i doktorát - zde vyplňte formulář, z čehopak byste doktorát chtěli :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison A za chvíli jí ugla přivede na domů na večeři :)
  • @flanker.27 Je růžová, i když trošku připálená sluníčkem - nevidím důvod, proč by to doma neprošlo :-)) Jen by se měl předzásobit, prootže Krisí Adéla ještě nevečeřela :-D
    @Černá_Alison A to bude obzvláště vyhládlá, po GoTconu v Chotěboři...
    @Černá_Alison Ne-e, já slivovici nepiju... A vzhledem k tomu, že nejsem schopná zařídit ani svůj, tak bych se na to úplně nespoléhala :'-(

@flanker.27 Aby to nebylo spíš "K" ;)

@Černá_Alison Já nejsem zas taková kyselina, i když co se týče pudinku a pudinkové buchty s mandarinkama, tak u toho jsem schopná slušných výkonů :D
  • @Krisa Zprávy odjinud hovoří o "vyjedeném domě" :-) Raději si zajisti zdroj takových pomluv :-)
  • @Dreamer Teď jsi jistě zaujala všechny pány:-) Dreamer Lenička na paletě piva - to zní lákavě :-))
    Jestli je to ten vyjedený dům, který napadá mě, tak to by bylo fér dodat, že v tom nebyla sama, nadto stála u zrodu toho, co se dalo konzumovat. :)
  • @flanker.27 Zajímavé ty posuny informací:-D
    upraveno 27. června 2013
    @Černá_Alison To jsou jen sprosté pomluvy a flankerovi jsem pak dovolila za odměnu dosolovat =D

Navíc víc než půlka celeru zůstala nedotčená - i když uznávám, že při určování potřebné dávky celeru byl jistý zádrhel =D
    @Dreamer Tak nějak jsem po dopsání vypadal já. Tentokrát ani radši nebudu říkat, kolik stránek to bylo :)
  • @flanker.27 už se těším :D má ta číslice alespoň tři místa?
  • @Krisa Ještě, že není zaklínač, protože guláš po zaklínačsku se zahušťuje solí :-D
    @Dreamer Jen těsně ne :) Pravda, když už jsem byl na konci, říkal jsem si, že by to bylo hezké, ale vrážet tam hostinu se mi nechtělo.
    Byl v polívce a měli jsme všichni. A vůbec, moje studené sprchy jsou moje studené sprchy, to vás nemůže vůbec zajímat... :)
  • upraveno 27. června 2013
    @flanker.27 Slovo "nemůže" je nemístné - teď nás to teprv zajímá - povídej, přeháněj a napiš o tom povídku :-)) Místní zvrhlíci si ji přečtou :-D
    @Černá_Alison To se postavíš do sprchy a pustíš na sebe studenou vodu no... Co bys od toho víc čekala :?:
  • @flanker.27 A teď to trochu rozepiš na 90 stránek :-))
    @Černá_Alison Zjistil jsem díky povídkám, že napsat dokážu ledasco, ale popis jak se sprchuju nečekej :)
    @Dreamer To nic, ono holky zajímá, co tam vyslechnu. Nuže, nic ve smyslu "povídej, přeháněj" :)

ALe je to zajímavý závazek. Ať už do budoucna napíšu cokoli, nikdy tam nebude podrobný popis sprchové scény :D
    @Černá_Alison Tak při dnešní sprše věřte nevěřte, ale fakt mě nezajímalo nic jinýho, takže když jsem přišel domů, byl jsem jak Otesánek, jed jsem sněd jsem polívku z rendlíka, kuře s nádivkou a knedlínem, ucháč piva a k tomu hafo zeleniny, takže neručím, kde v noci skončí peřina :)
  • A celou bulvu celeru taky? :-)
  • @flanker.27 proč ne? Nejdříve se můžeš zamyslet nad fungováním sprchy s podrobným technickým rozborem, nákres by byl taky fajn, následně rozebrat odkud se vlastně taková voda na sprchování bere, jak se dopravuje do zařízení s názvem sprcha, dále by neškodilo se zamyslet nad dopadem sprchování na životní prostředí :-k kolik pand zahyne v průběhu jednoho sprchování, nezapomenout na to jaké dopady má sprchování na země třetího světa, rozplývat se nad blahodárným účinkem otužovaní na lidský organizmus, přidat nějaký průzkum sprcha x vana, následovat by mohl otevřený konec nebo cliffhanger: "Otáčím kohoutkem" :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.