Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
18911131418

Komentáře

• upraveno 22. července 2009
  • upraveno 22. července 2009
    pekne si to zhrnul. chválim ťa
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. července 2009
  • upraveno 3. srpna 2009
    Hm, tak GRRM se definitivně prokázal jako prvotřídní provokatér a parchant :-P Viz. blog z 2.8.2008. Jako by nestačilo, že si nás pomalinku opeká na rožni od chvíle, kdy prošvihl svůj první plánovaný deadline na DwD...
  • upraveno 3. srpna 2009
    Aspoň můžem spekulovat, jaké oznámení se na nás chystá. Spousta lidí na zahraničních forech tipuje, že byla ještě před pilotem dána zelná celé sérii. Ale mě se to moc nezdá, ten blogpost se jmenuje HBO pilot; takže tipuji spíš, že se to bude týkat castingu (v poslední době se hledala hlavně Daenerys, která by měla vystupovat v 9 dílech), případně uvedení pilotu na TV (což vlastně zatím nebylo vůbec jisté).
    upraveno 3. srpna 2009
  • upraveno 4. srpna 2009
    upraveno 4. srpna 2009
    Už jsem si všiml. BTW tu Pýchu a předsudek, kde hrála, zrovna sleduje ženská část domácnosti, a IMHO je to verze s neošklivějšíma herečkama.
  • upraveno 4. srpna 2009
    No Ehle žádná krasavice nejni, ale to vcelku sedí na Tulyjku, ne? Už se těším na tu šklebůzu, co bude hrát Sansu :-)
    upraveno 5. srpna 2009
    Že by měli všichni Západozemci tak špatný vkus? Vzhledem ohromila dokonce i Ohaře, který se jinak nad krásou oškleboval.
  • upraveno 5. srpna 2009
    Hm, vidím že Klub Citrónového zákusku, založený svého času sveřepým pánem Těžkohlavem a jeho oblíbeným zlovlkem přijal dalšího člena :-D Nebo se mýlím, sere Flankere - tj. zastáváš se mladé Starkovic slečny z vlastních popudů?
    upraveno 5. srpna 2009
    Jsem hrdým členem již od doby, co ser Těžkohlavý spolu se svým pobočníkem Lordem strážcem teplých tlapek na rytíře mne pasovali.
  • upraveno 10. srpna 2009
  • upraveno 10. srpna 2009
    jj, Jaime a Theon, dle vyjádření GRRM na Worldconu.
    upraveno 13. srpna 2009
  • upraveno 13. srpna 2009
    Jména se od něj asi nedozvíme, dokud to neunikne jinde. Důvod je jednoduchý; v HBO prý zuřili, když začaly jména unikat.
    upraveno 15. srpna 2009
  • upraveno 15. srpna 2009
    upraveno 15. srpna 2009
  • upraveno 16. srpna 2009
    Jestli tam aspoň dva bijce nebude hrát Russel Crowe, tak se nedívám.
    Tak to se nedíváš, mistře JAIME... Jenom tak pro zajímavost, koho by sis tak představoval, že by Russel mohl hrát? Mě napadl tak akorát Jorah Mormont :-)
    upraveno 16. srpna 2009
    No poslední dobou "poněkud" přibral, takže by docela směle mohl pasovat i na krále Roberta. Což je ovšem již obsazený.
    Russel? Napadá mě snad jedině Kraster. :-)
    upraveno 17. srpna 2009
  • upraveno 18. srpna 2009
    príliš veľký herec na postavu, ktorá má veľa natáčacích dní. bolo by to super, ale to hbo nezaplatí. jedine že by bol JF big fan a išiel do toho zadara :)
  • upraveno 18. srpna 2009
    Mě zaujalo, jak se na Westeros foru pořád mluví o Rowanu Atkinsovi jako jasném Varysovi. Tomu bych možná šanci dával, kdysi ho zmínil i GRRM.
    upraveno 18. srpna 2009
    No podle toho, jak podal Zmijáka ve druhé a třetí sérii, by se docela hodil.
  • upraveno 19. srpna 2009
    to mi pride absurdné. neviem si to predstaviť
  • upraveno 20. srpna 2009
    Russel zahraje kohokoliv, kdo má podle scénáře zbít aspoň čtyři chlapy :) Ale vážně, mě by se líbil Kevin Spacey, třeba jako Malíček. Zdánlivě je to hodně velká hvězda, ale vzhledem ke svým posledním rolím by asi k zaplacení byl.
  • upraveno 20. srpna 2009
    Ještě mě napad Usian Bolt jako Xho :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.