@Everett_Young Já ti strašně věřím, když každej den napíšeš tak 10 stránek, na konci to bude hezkých 62 a hezkou hodinu a něco rozkošného počteníčka :-):twisted:
@Everett_Young@Lady_Seans tt, aj "štefan král" vo svojich Memoároch o remesle uvádza, že spisovatel (ktorý to myslí vážne) by mal dať tích 8 -10 - 12 stránok denne :twisted::-P
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Když už EY publikuje i v Mladé frontě, nemělo by to pro něj být žádný problém. A navíc, já ti budu strašně fandit, protože nemám co dělat :-)
Klidně to můžeš dát pryč, protože už to mám přečtené :-))
ad Skandinávie - to jsou jedny z mála zemí, kde člověk naprosto vystačí se znalostí angličtiny, zvlášť bude-li se držet ve městech.
ad podstatnější důvod - po celou dobu práce v zahraničí mne trápilo, že nejsem s rodiči a prarodiči a děsila mne představa, že během té doby umřou a já si s nimi už tak dlouho nemůžu popovídat.
Moment! Kazíš mi plány, já umístil velitelství do Noční pevnosti! :D Měl jsem dojem že z něj odešli až jim Alysanne dala nové území. Napíšu asi pár dní úmorné chůze :D Jinak jsem nechal průchod černou bránu, nevím jestli je, nebo byla brána normální jako v Černém hrade, pravděpodobně ano. Ale průchod černou branou je takový lepší :)
@Blackfish Jasně máš pravdu :-) Jen se mi pomotaly názvy :-) Sídlo v té době bylo v tom hradě, kde je ta podzemní brána, kterou neprošel Studenoruký (ten hrad, co Jon dal Stannisovi). Podle té mapy to vypadá na bratru 500 kiláků...
Tak jsme ti to přeměřila podle toho měřítka na mapce a je to bratru 380km, ale jak rychle štrádují vrány netuším :-) Ve sněhu jim to asi nejde tak rychle a byla dlouhá zima...fakt nevím:-) Poptej se v turistickém kroužku :-D
Na to nemám čas, termín odevzdání se blíží a já mám první 4 strany a teprve se dostávám k zápletce. Počítám že to utnu a odešlu jen první část - The Rise of the Nights King. Zdá se ti pár týdnů chůze jako dobrá myšlenka nebo to přeháním?
@Blackfish Dej jim mongolský koníky. Dle jakýchsi středověkých zdrojů na nich nájezdníci ujeli až 300 kiláků za den. =D A navíc jsou stavěný i na mrazivou zimu. :D
Komentáře
ad Skandinávie - to jsou jedny z mála zemí, kde člověk naprosto vystačí se znalostí angličtiny, zvlášť bude-li se držet ve městech.
ad podstatnější důvod - po celou dobu práce v zahraničí mne trápilo, že nejsem s rodiči a prarodiči a děsila mne představa, že během té doby umřou a já si s nimi už tak dlouho nemůžu popovídat.
@Tom - určitě :-)
Podle té mapy to vypadá na bratru 500 kiláků...
A navíc jsou stavěný i na mrazivou zimu. :D