Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
17475777980106

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nemám na skladu :(
  • @flanker.27 Škoda, protože dcera na In Extremu ujíždí už 2 roky :-)
    @Černá_Alison Známka vytříbeného vkusu :)
    Ale bude si muset na svého Švandu dudáka ještě chvíli počkat. :)
    Ty už jsem párkrát viděl. To je tak, když někdo nedokáže pochopit co je živá krása a co je plast...

Jinak ale různý ty úpravy chápu že se dají udělat, ale jak jim udělali ty oči? I když ne, radši to vědět nechci.
  • @flanker.27 Oči jsou zvětšené plastikou, zbytek je dokreslený a ještě mají plácnuté čočky a proto ty oči vypadají taky mrtvé.
    Jen mi přijde poněkud nedomyšlené se takhle zřídit a nemyslet na stáří, kdy z nich věk udělá stvůry :(

(Harpyje se shlukly pod balkónem a zase tam ječí...akorát že máme balkón kousek nad zemí a když mám otevřené dveře kvůli horku....
    tak si nahlas pouštím zrovna Pain - Shut Your Mouth!....problém je, že ony nerozumí :-p
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 21. června 2013
    Ta blondýna je tušim Valeria Lukyanova a tvrdí že nemá jedinou plastiku :-D
  • @Černá_Alison Pain je super. Nejlepší je od něj snad Same old Song.
  • @Thorar asi má i plastiku mozku a tudíž ztrátu paměti :-D

(Už mám hudbu na plné kule i na reprákách a harpyje nahluchlé po sobě ječí dál místo aby se hnuly! Ještě, že to nebudí spící dítě :-D)
  • @Everett_Young same old song je manželova nejoblíbenější :-)) Dcera zas má nejraději Just hate me :-)
    Harpyje v tomto případě nebudou okřídlené mytologické bytosti?
  • Ne nejsou to okřídlené bytosti, jsou to šmatlavé protivné uječené, záštiplné osmdesátky. A nyní jsem už dveře musela zavřít, páč vyjel slabomyslný syn harpyje z vedlejšího baráku a opět se kosí. Kéž by ho střelilo, cypa cypateho!
  • @Černá_Alison 8-O to tam teda máte "nadelení" :/( :spike: ale susedov si holt nikdo nevybere
    (aspon ne tak lahko)
  • Jo u nás se kosí 3x týdně, takže už nemáme trávník, ale vydřenou hlínu! a nemyslete si, že to mají jen tak hotové, to oni si s tím zase vyhrajou do tmy a že je dneska nejdelší den v roce, tak jim to vydrží! Silná formace se syn a vnuk harpyje jedou....Odstřel povolen!
    Ech škoda mluvit, jednodušší umřít....
  • Je to takové naše soukromé Slunce, seno, Foldyni :-p Foldynka to je Keliška, jak když vyšije!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak jsem si byla pro ty sandále - jsem zpruzená, koupila jsem si sukni, šaty, konvalinkovou toaletní vodu a malinového nanuka. PEKLO! Obešla jsem 4 obchody a v jednom si vybrala dvoje boty - jedny neměli v mojí velikosti (paní po deseti minutách hledání zjistila, že mají jenom 36), druhé měly na pravé botě vytáhlou pásku na patě (obě 38 byly vystavené a jiné neměli) :wall:
  • Pokud je měli ve výloze, tak je na požádání prodavačka povinna boty z výlohy vytáhnout.
    @Černá_Alison Ony ty oboje pravé 38 právě byly vystavené v prodejně a obě měly vytáhlý pásek na patě.
  • Jak vytáhlý pásek? Nějakl si to neumím představit...že bylo obojí zboží poškozené?
  • 38 hm to je kolik číslo...ech dopočítat to ...6 je 39 - to má dcera. Takže máš 5,5 ?
    @Černá_Alison Ty pásky jsou kožené a používáním se vytahují - no a jak byly tyhle zkoušené, tak byly vytáhlé (a na druhé nebyly, takže mi jedna bota držela a druhá ne - kdyby se mi vytáhly obě stejně nošením, tak bych to řešila vytvořením nové dírky na pásku).
  • Aha :-) Podívej se na to tak - jestli byly vytahané pouhým zkoušením, tak co by s nima udělalo celodenní nošení...nekvalitní materiál. Vyber si jiné :-)
    @Černá_Alison Já vím, ale byly to prostě jediný, který se mi fakt líbily, neměly milimetrovou podrážku ani obr mega kramflek a navíc byly z nějakýho úža super ekologickýho materiálu, který se dá po vyhození ekologicky odbourat =D
    A navíc mě to už fakt nebavilo.
  • upraveno 21. června 2013
  • @Krisa Popravdě a co je ekologičtějšího než čistá kůže? Je to zdroj obnovitelný, jelikož ten vepřík se chová jen a jen pro tu skuru, jinak by chován nebyl a nikdy ani nežil. A pak ti ty kožené botky vydrží (když jsou poctivě udělané) dlouhé roky, během kterých si nebudeš kupovat další, čímž nevznikne ani ten odpad vyhozených bot a nakonec se ta kůže taky rozloží a neznečistí přírodu :-)

@Rolandzee-Zafira-Winterfell Stále se kosí...to bude na dlouho....vidím to aspoň do devíti! (ne že by toho placu bylo tolik jedná se o cirka 600m2 :-p)
    upraveno 21. června 2013
    @Černá_Alison Ony byly kožené - ten supr trupr ekologický materiál byl na podrážce (teda myslím tím, že z něho ta podrážka byla vyrobená).
  • @Krisa Já jsem takové botky zdědila po kamarádce a mám je asi čtvrtým rokem, takže jsou už značně odrbané, ale jsem za to nesmírně šťastná, protože já neumím nakupovat boty (mám takovou tu strašně trapnou velikost 38-39, kterou má každá druhá, takže je to nejdřív pryč a zbydou tam ty 36 a 42 :-( )
  • @Krisa Jo ták :-) No napadají mne dřeváky a korkáče :-D A nebo taky kůže. Máma měla jedny sandále, které nosila od střední školy a pak jsme je nosila ještě já dokud mi nebyly malé (mám o číslo větší nohu) a tak jsme je nakonec ani neunosily :-D Tmavodnědé kožené sandálky k šatičkám na léto...ale absolutně nesportovního čistě elegantního klasického střihu :-)
  • @Lady_Seans Osmičky ti nezbydou - je to nadměrka :-p dají se sehnat výjimečně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.