@flanker.27 Oči jsou zvětšené plastikou, zbytek je dokreslený a ještě mají plácnuté čočky a proto ty oči vypadají taky mrtvé. Jen mi přijde poněkud nedomyšlené se takhle zřídit a nemyslet na stáří, kdy z nich věk udělá stvůry :(
(Harpyje se shlukly pod balkónem a zase tam ječí...akorát že máme balkón kousek nad zemí a když mám otevřené dveře kvůli horku.... tak si nahlas pouštím zrovna Pain - Shut Your Mouth!....problém je, že ony nerozumí :-p
Ne nejsou to okřídlené bytosti, jsou to šmatlavé protivné uječené, záštiplné osmdesátky. A nyní jsem už dveře musela zavřít, páč vyjel slabomyslný syn harpyje z vedlejšího baráku a opět se kosí. Kéž by ho střelilo, cypa cypateho!
Jo u nás se kosí 3x týdně, takže už nemáme trávník, ale vydřenou hlínu! a nemyslete si, že to mají jen tak hotové, to oni si s tím zase vyhrajou do tmy a že je dneska nejdelší den v roce, tak jim to vydrží! Silná formace se syn a vnuk harpyje jedou....Odstřel povolen! Ech škoda mluvit, jednodušší umřít....
Tak jsem si byla pro ty sandále - jsem zpruzená, koupila jsem si sukni, šaty, konvalinkovou toaletní vodu a malinového nanuka. PEKLO! Obešla jsem 4 obchody a v jednom si vybrala dvoje boty - jedny neměli v mojí velikosti (paní po deseti minutách hledání zjistila, že mají jenom 36), druhé měly na pravé botě vytáhlou pásku na patě (obě 38 byly vystavené a jiné neměli) :wall:
@Černá_Alison Ty pásky jsou kožené a používáním se vytahují - no a jak byly tyhle zkoušené, tak byly vytáhlé (a na druhé nebyly, takže mi jedna bota držela a druhá ne - kdyby se mi vytáhly obě stejně nošením, tak bych to řešila vytvořením nové dírky na pásku).
Aha :-) Podívej se na to tak - jestli byly vytahané pouhým zkoušením, tak co by s nima udělalo celodenní nošení...nekvalitní materiál. Vyber si jiné :-)
@Černá_Alison Já vím, ale byly to prostě jediný, který se mi fakt líbily, neměly milimetrovou podrážku ani obr mega kramflek a navíc byly z nějakýho úža super ekologickýho materiálu, který se dá po vyhození ekologicky odbourat =D A navíc mě to už fakt nebavilo.
@Krisa Popravdě a co je ekologičtějšího než čistá kůže? Je to zdroj obnovitelný, jelikož ten vepřík se chová jen a jen pro tu skuru, jinak by chován nebyl a nikdy ani nežil. A pak ti ty kožené botky vydrží (když jsou poctivě udělané) dlouhé roky, během kterých si nebudeš kupovat další, čímž nevznikne ani ten odpad vyhozených bot a nakonec se ta kůže taky rozloží a neznečistí přírodu :-)
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Stále se kosí...to bude na dlouho....vidím to aspoň do devíti! (ne že by toho placu bylo tolik jedná se o cirka 600m2 :-p)
@Krisa Já jsem takové botky zdědila po kamarádce a mám je asi čtvrtým rokem, takže jsou už značně odrbané, ale jsem za to nesmírně šťastná, protože já neumím nakupovat boty (mám takovou tu strašně trapnou velikost 38-39, kterou má každá druhá, takže je to nejdřív pryč a zbydou tam ty 36 a 42 :-( )
@Krisa Jo ták :-) No napadají mne dřeváky a korkáče :-D A nebo taky kůže. Máma měla jedny sandále, které nosila od střední školy a pak jsme je nosila ještě já dokud mi nebyly malé (mám o číslo větší nohu) a tak jsme je nakonec ani neunosily :-D Tmavodnědé kožené sandálky k šatičkám na léto...ale absolutně nesportovního čistě elegantního klasického střihu :-)
Komentáře
Ale bude si muset na svého Švandu dudáka ještě chvíli počkat. :)
Jinak ale různý ty úpravy chápu že se dají udělat, ale jak jim udělali ty oči? I když ne, radši to vědět nechci.
Jen mi přijde poněkud nedomyšlené se takhle zřídit a nemyslet na stáří, kdy z nich věk udělá stvůry :(
(Harpyje se shlukly pod balkónem a zase tam ječí...akorát že máme balkón kousek nad zemí a když mám otevřené dveře kvůli horku....
tak si nahlas pouštím zrovna Pain - Shut Your Mouth!....problém je, že ony nerozumí :-p
(Už mám hudbu na plné kule i na reprákách a harpyje nahluchlé po sobě ječí dál místo aby se hnuly! Ještě, že to nebudí spící dítě :-D)
(aspon ne tak lahko)
Ech škoda mluvit, jednodušší umřít....
A navíc mě to už fakt nebavilo.
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Stále se kosí...to bude na dlouho....vidím to aspoň do devíti! (ne že by toho placu bylo tolik jedná se o cirka 600m2 :-p)