@Thorar To je jednoduchý. Chceš mít Kineckt a super vibrační ergonomický ovladač.Plus (ty blbosti okolo jedna krabice v obýváku a už netřeba smartTV,Domácí kino,Hifi,Blurey,) Nebo se bez Kinecktu obejdeš a budeš mít výkonější konzoli a ovladač o něco horší než u xboxu.
@M1on Nechci Kinect a už vůbec ne nonstop zapnutý jako bude muset být u Xone. Ty blbosti okolo a mnoho dalších funkcí u nás stejně nebude fungovat, já chci od konzole pouze jednu funkci, hraní :-) Celkově je mi PS4 sympatičtější, až na ten ovladač.
@Arutha2321@Thorar Whoever Mam doma PS3 skoro vobec nepouzivanu, hralo sa na nej tak max 30 hodin a to prehanam. Zapada prachom, lebo odkedy mame dietko, tak uz sme si ani nespomenuli :). Predam, ak by ste mali zaujem. Kludne si pridte potazkat :)
@Hildegarda To je pěkná nabídka, ale v tomhle mám jistý.....fetiš...elektroniku a knížký musím mít nové, musím být první kdo se s věci polaská, musí být panna a já její první :-D
@M1on Jestli překousnu ovladač? Určitě, zvyknu si :-)
@Thorar Práve sa zatiaľ neviem rozhodnúť, Gears of War a Alan Wake vs. God of War a Heavy Rain. Ale je fakt, že kvôli čomu primárne chcem konzolu, je Dragon's Dogma, a tá je na obidvoch.
@Montezuma3 Jo hraje se za různé postavičky a ty mají různé hlášky :-) Hra je sice nehezky kreslená, ale je výborně hratelná. obzvlášť mne chytlo právě to, že si člověk může po získání určitého počtu expů navolit jaký chce svět, kde je více toho a méně onoho a co víc, že v tom světě může sestavit teleport, kterým se lze dostat do adventure modu a pokračovat jím. A když tě v adventure modu procházení světy v honbě za Maxwelem zabijou, tak se objevíš zpátky v tom svém prvním navoleném světě u teleportu :-) Teď hraju za Wendy :-)
zombíci jsou bezva, i když je ohromná škoda, že Míšu nahradili nhějakou trapnou tančící zombií. Míša byl nej, jenže Pop cup stáhl půlky, když Míša Jackson začal promoakci tím, že uhynul.....
Dokopal jsem se k zaklínači 2, ke komu jste se přidali před prvním soubojem s lethem, k Rocheovi nebo Iorweth.Skončil jsem u Drauga.Hra mi nejede plynule =D, takže to je porod.Nevim, jestli to budu hrát i podruhý.(Poprvé jsem se připojil k Iorwethovi a podruhý bych zkusil Rochea).
@M1on ..potom ked prídeš k 1 drakovi, poriadne si rozmysli, co chceš spraviť (budeš tam mať 2 - 3 možnosti na výber - bud zabiť / nehať tak, a ešte 3.neco, ale hlavné sú tie prvé 2. :-$ (však potom uvidiš :-P8-)
@Montezuma3@Branislav_Gepeto no jak sa to veme ;) iba nekolik, ale o to zajímavejší (najma tá 1 ) však ak si videl trailery a videá na yutb., tak vieš co myslím, ak ne, nechcem ti to tu zbytočne vyspoilerovať (ono je to hlavne príbehová hra, /"interakt.politický-román", kde dosť záleží na hráčovích rozhodnutiach a činoch :!:
@Rolandzee-Zafira-Winterfell V té příběhové hře /nterakt.politický-dramat. román se docela pěkně ztrácim (možná je to tim, že jsem to naposled hrál asi před půlrokem)A stejnak nevm co dělali v Henseltově táboře Nilfgarděni
Komentáře
Tak teď už jen zrušit nutnost neustále zapnutého kinectu a budu mít těžké rozhodování mezi PS4 a Xone.
Nebo se bez Kinecktu obejdeš a budeš mít výkonější konzoli a ovladač o něco horší než u xboxu.
Mam doma PS3 skoro vobec nepouzivanu, hralo sa na nej tak max 30 hodin a to prehanam. Zapada prachom, lebo odkedy mame dietko, tak uz sme si ani nespomenuli :). Predam, ak by ste mali zaujem. Kludne si pridte potazkat :)
@M1on Jestli překousnu ovladač? Určitě, zvyknu si :-)
@Hildegarda Hmmmm. :)
Ak budes niekedy v BA, ozvi sa a prid mrknut, ak chces.
Hra je sice nehezky kreslená, ale je výborně hratelná. obzvlášť mne chytlo právě to, že si člověk může po získání určitého počtu expů navolit jaký chce svět, kde je více toho a méně onoho a co víc, že v tom světě může sestavit teleport, kterým se lze dostat do adventure modu a pokračovat jím. A když tě v adventure modu procházení světy v honbě za Maxwelem zabijou, tak se objevíš zpátky v tom svém prvním navoleném světě u teleportu :-)
Teď hraju za Wendy :-)
Míša byl nej, jenže Pop cup stáhl půlky, když Míša Jackson začal promoakci tím, že uhynul.....
(však potom uvidiš :-P 8-)
(ono je to hlavne príbehová hra, /"interakt.politický-román", kde dosť záleží na hráčovích rozhodnutiach a činoch :!: