Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
15758606263172

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Ano jde, ale kdykoliv bych si chtěl zahrát tak bych musel přenášet pc, natahovat kabely, neustále upgradovat pc abych zvládal novější hry. Mimoto sice k pc jde připojit gamepad, ale ta hra na to není plně optimalizovaná. Takhle jen zapnu telku, xko a hraju, operace na pár vteřin.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Aha, OK, tak jo, dík :)
    @Krisa Konzole je na hry prostě dělaná, koupíš ji a nemusíš na to celé roky sáhnout, neni potřeba nic měnit, upgradovat. Postavíš ji vedle telky a hotovo. Na začátek je možná těžké zvyknout si na ovládání, ale to je i pro člověka co poprvé vezme do ruky myš :-)
  • upraveno 17. června 2013
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on Copak já vím? Můj starý notebook zvládal po 7 letech stále mé oblíbené hry - Mahjong, Lemris, Lemmings, Prehistorik, Spider Solitaire apod. =D
    @Krisa Mě třeba o grafiku vůbec nejde, max detaily nebo min, to je mi fuk. Ale jde o tu bezstarosnou údržbu :-)

Jasně, že pc pořád potřebuju abych si zahrál Albion, Fallout 1,2 nebo Settlers 2 a podobné pecky :-) To zvládne i můj postarší počítač :-)
  • Chápu těm důvodům, kdybych vydělával víc než v příležitostných brigádách vydělávám, šel bych do toho, takhle asi zůstanu u PC.
    @Blackfish 5-6 tisíc(nová, použitá míň) + hry z druhé ruky (nebo flash a hry pak zadarmo)není zase tak strašná částka na to, že pak už nemáš žádné extra výdaje :-) Ale jo, peníze jsou určitě taky důvod proti, když už člověk pc má a nemá jich nazbyt.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Až někldy někdo udělá na konzoli pořádnou RTS tak jsem ochotnej se s s konzolákama bavit, do tý doby jsou to příštipkáři :D
    @flanker.27 Zkoušel jsem hrát na xku C&C (už nevim jaký díl)a Civilizaci a opravdu to nešlo, bylo to něco strašnýho :-) na RTS to fakt dělaný není, tam ta myš a klávesnice chybí.
  • upraveno 17. června 2013
    @flanker.27 RTS žánr vymírá je to způsobeno nástupem MOBA her
    @Arutha2321 Jo jo, už teda asi půl roku ne, ale jinak od začátku :-)
  • @Thorar Ja skúšam posledné asi dva mesiace, dosť ma to baví, príbeh je klasický Star Wars se vším všudy. :)
    @Arutha2321 jo na téhle hře mě nejvíc baví příběh postavy a pomocníků :-) Ale bez subscription bych to nehrál, to free je hrozně osekané.
  • @Thorar Ja mám pref status a zatiaľ mi to celkom stačí. Na sub sa dám, keď po nejakej brigáde budem mať na účte zostatok v kladných číslach. :D Ak ma to ešte bude baviť teda.
    @Arutha2321 No já ktomu začal hrát Guild Wars 2 a tam sice není takovej silnej příběh (pro mě) jako ve SWTOR, ale zase tam je úžasně živoucí svět, je tam pořád co dělat, objevovat a skvělej systém questů, tak jsem tak nějak přešel k téhle hře a k SWTOR se vrátim někdy časem :-)
  • @Thorar GW som hral jednotku, ale dosť ma tam štvalo, že sa to nedá veľmi sólovať. Neviem ako je na tom GW2, ale ja som proste typ hráča, čo si najradšej uhrá všetko sám, a do groupiek sa dáva len v krajne nutných prípadoh. V tom mi SWTOR vyhovuje, tam sa okrem Heroicov a Flashpointov dá sólovať všetko. :)
    upraveno 17. června 2013
    @Arutha2321 GW2 jsem projel 1-80 čistě solo, ale pomoc člověka v okolí vždycky rád uvítáš, protože ani nemusíte být v partě a dostaneš expy navíc, nekradete si looty, každý dostane svůj. Při eventech a těžších questech, když si tak jdeš krajinou a najednou přiběhne voják, že vesnici napadli banditi a ty se ji vydáš bránit, tak budeš rád za každého člověka :-)
    Je to úplně jiné než GW1
  • @Thorar Hm no neznie to zle. :) Keď si dobehnem storylajnu môjho Jedi Knightíka, tak to možno skúsim. :D
    @Arutha2321 Jo, něco si o tom přečti, mrkni na videa a myslím že nebudeš zklamaný :-) Taky je fajn že nejsou měsíční poplatky, jen koupíš hru a hraješ. Žádná omezení.
  • @M1on Ja MMOčka nehrávam. Do SW:TOR som sa pustil kvôli tomu, že je to Star Wars, a kvôli zameraniu na príbeh. V tomto ohľade sa to vyrovná singlovým RPG od BioWare, ale je fakt, že nebyť tejto pridanej hodnoty, asi by ma to veľmi dlho nebavilo.
  • tak co, sbírá někdo na Steamu herní kartičky? :-))
  • Kterou část nechápeš? :-)
  • @Thorar Fallout 4? Pokud budou po skvělém New Vegas pokračovat nejen na rozvoji hratelnosti, možností a příběhu (to je to v čem vynikají všechny díly Falloutu, kam se hrabe Skyrim) ale také grafické stránky hry, která nikdy nebyla nějak silná a hlavně se animace občas lagují, pak by to mohl být nevídaný nářez.
  • upraveno 18. června 2013
    @Everett_Young +fallout 3 byl naprd optimalizovaný, někdo to spustil, někdo jenom menu a někdo vůbec (sami vývojáři radili ať použijou hráči crack)a stejnak to potom nešlo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.