Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
17071737576106

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Nechápu zájem lidí o techniku. Mě to nechává naprosto chladným. Zajímám se jen o to, co mohu využít či použít:-) Ale proto je svět pestrý.
  • Jsem stejně technicky frigidní jako Chmur :-))
  • Trochu přeslazené ale lepší než Mig 21...či co to obdivuješ:-)
    upraveno 19. června 2013
    Já toho nechápu... Vysvětlení si mohu nechat na některou hospodu, páč virtuálně se to podat nedá.

I když, na jednu věc jsem si vzpomněl. Dvořák strašně obdivoval lokomotivy. Říkal, že aby to všechno fungovalo, musí se to sladit do puntíku přesně, jako všechny noty v symfonii, je to výsledek obrovského snažení. A ten výsledek, ten úspěch, to je pro něj krása.
  • Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí: nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
    Pro hlupáka každý hloupý.
  • Každý hlupy inač hlupy :-p
    Hloupost je nejen dědičná, ale bohužel taky nakažlivá.
  • ubožátko, ale co včil ? :-)
    Mám vystaráno. Kdo staví na lidské hlouposti, staví pevně a trvale :D
  • upraveno 19. června 2013
    Riskuješ však, že průvodní znak toho holoviru, cos ode mne chyt bude mít za následek, že se ti znelíbí vláčky...a co když už ani nerozeznáš H0 a TT :-p (mimochodem nejmizernější dárek, co jsme kdy dostala a nepomohlo, že mi děd nechal vybrat jestli chci "hanulku" nebo "tetečko", protože hanulka nebylo nic pro holky :-p)
    Že já nemám fotku s vláčkama - ne, počkat, někde budu mít, jak si hraju se synovcem, tu doma musim najít :D
  • To já bych zas našla u rodičů svou netknutou h0 hned vedle bratrova netknutého tt - já z toho pouze vypreparovala těch pár stromků, co k tomu byly, protože se mi hodily do mé zoo :-)
    Se zvířátky jsem si hrál náhodou taky, časově i mnohem víc než s vláčky. Kravičky, ovečky, drůbež, dovoká zvěř, celá farma. Když u nás byla neteř, hráli jsme si s tím :)

Asi i díky tomu, že jsem byl multifunkční jsem to dotáhl až na triko "muž zvládající více úkolů najednou"
  • A s takovou tě ještě čeká hrníček "Nejlepší strýček na světě" :-))
  • Aby ti všechno pivo vypily tři ženské přímo před očima? Zajímavé chutě :-))
    Tak jinak. Parafrázuji-li jeden latinský citát, pak nebojím se žen (a teď kohokoli) přinášejících pivo.
  • @flanker.27 ..a co ješte taká Me 262 Schwalbe, jej designér musel byť ZJEVNE skúsený znalec a milovník roznych elegantních, štíhlich kriviek .. :twisted: :-P ;D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Ta poslední paní má moc pěkné boty (začaly se mi rozpadat sandály...) :D
  • no v tom případě bych si raději dala toho hranostaje :-D (a možná i tu dámu)
    @Krisa Ta toho má pěknýho víc. Ale momentálně je na ní nejhezčí to pivo. až bych zahnal žízeň, bylo by to třeba jiný... :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.