Já toho nechápu... Vysvětlení si mohu nechat na některou hospodu, páč virtuálně se to podat nedá.
I když, na jednu věc jsem si vzpomněl. Dvořák strašně obdivoval lokomotivy. Říkal, že aby to všechno fungovalo, musí se to sladit do puntíku přesně, jako všechny noty v symfonii, je to výsledek obrovského snažení. A ten výsledek, ten úspěch, to je pro něj krása.
Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí: nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Riskuješ však, že průvodní znak toho holoviru, cos ode mne chyt bude mít za následek, že se ti znelíbí vláčky...a co když už ani nerozeznáš H0 a TT :-p (mimochodem nejmizernější dárek, co jsme kdy dostala a nepomohlo, že mi děd nechal vybrat jestli chci "hanulku" nebo "tetečko", protože hanulka nebylo nic pro holky :-p)
To já bych zas našla u rodičů svou netknutou h0 hned vedle bratrova netknutého tt - já z toho pouze vypreparovala těch pár stromků, co k tomu byly, protože se mi hodily do mé zoo :-)
Se zvířátky jsem si hrál náhodou taky, časově i mnohem víc než s vláčky. Kravičky, ovečky, drůbež, dovoká zvěř, celá farma. Když u nás byla neteř, hráli jsme si s tím :)
Asi i díky tomu, že jsem byl multifunkční jsem to dotáhl až na triko "muž zvládající více úkolů najednou"
@flanker.27 ..a co ješte taká Me 262 Schwalbe, jej designér musel byť ZJEVNE skúsený znalec a milovník roznych elegantních, štíhlich kriviek .. :twisted::-P ;D
Komentáře
I když, na jednu věc jsem si vzpomněl. Dvořák strašně obdivoval lokomotivy. Říkal, že aby to všechno fungovalo, musí se to sladit do puntíku přesně, jako všechny noty v symfonii, je to výsledek obrovského snažení. A ten výsledek, ten úspěch, to je pro něj krása.
Asi i díky tomu, že jsem byl multifunkční jsem to dotáhl až na triko "muž zvládající více úkolů najednou"