Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
15859616364172

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young proto jsem tak natěšenej :-)

@M1on Fallout 3 jsem hrál na xboxu naprosto bez poblému :-)
  • upraveno 18. června 2013
    @Thorar ale na počítači to bylo jiný
    @M1on Na pc jsem to hrál dlouho po vydání, takže ty prvotní problémy mě minuly.
  • Takže sběratelské kartičky na steamu vážně nikdo?
    Zajímavé :-)
  • @M1on Problém je v tom že se ve všech falloutech objevuje chyba při spouštění - načte se ti obrazovka pro hlavní menu ale už ne jeho možnosti. Ale pokud se ti tohle stane stačí to 5-15 minut nechat úplně být a ono se to zprovozní.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. června 2013
    @Černá_Alison Jediná hra kterou mám zakoupenou a mohu jí hrát přes Steam je Mafia II, takže sbírání kartiček se mě netýká. Na všechno ostatní je tu Razor1911 a Skidrow =D
  • upraveno 18. června 2013
    @Everett_Young No, mě to myslim spustit šlo.Chvilku byla animace a pak program neodpovidá.
  • @Everett_Young Dobře dobře :-) Jen mne to překvapuje :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. června 2013
    @Černá_Alison To je něco jako když si v Albertu koupíš nákup nad 200 Kč a dostaneš kartičku s Angry Birds pro děti?
  • @Montezuma3 Nee :-) To jsou kartičky, které padají do inventáře při hraní některých her (2x týdně se přidávají nové) a když posbíráš všechny, tak vykraftíš odznáček a do inventáře dostaneš pozadí z té hry, které si pak můžeš dát do profilu a emotikon z té které hry a nějaký slevový kupón na nějakou hru :-)
    Popravdě některá ta pozadí jsou moc hezká. Zvláště na DOTU a Trine2 se mi líbí :-)
    @Everett_Young Tak to nevim, Fallout 1 jsem ještě hrál pod DOSem na 486 a jediný problémy co byly, tak že hra padala při loadingu mezi lokacema.
    To co popisuješ jsem nezažil ani v jednom díle.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Hezká pozadí jsou základ ;-)
  • @flanker.27 Pche - se jukni na můj profil a do inventořa - mám jich teď povícero :-p (těch hnusných z cs:go, halflajfu, tf2, borderlands 2 a jiných hnusů jsme se natošup zbavila)
  • tyhle hry nehraju - chybí mi motivace :-))
  • Jo, ale já mluvím o pozadí na steamu :-) Total war ještě v kartičkových hrách není, ale je dost možné, že bude. Záleží na firmě :-)
    Bych si steam měl zas otevřít, během psaní povídky jsem hraní nějak ignoroval. To bude zas aktualizací...
  • @flanker.27 Spíš číhám, kdy se vrhneš na Posla smrti :-))
    @Černá_Alison Víkend? Doufám. Na hry s s příběhem a atmosférou to chce čas a klid stejně jako na čtení.
  • To bezesporu. Tahle dle mého úsudku za to stojí :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    nějaký nový posel smrti?
    @Montezuma3 Starý mnou prvně hraný.
  • @Montezuma3 Trojka posel smrti už byla naprosto a dokonale tragická. "Vatikán má vždycky pravdu a vatikánská vyslankyně v uplém červeném latexovém oblečku"
    Naši to neměli dávat z ruky!
    Jednička je oproti tomu vynikající, nábožensky nezatížená žádnými nesmysly a bláboly a to nehledě na logiku a navíc je fantasticky nadabovaná naší hereckou elitou Fialová, Brzobohatý,...
  • upraveno 19. června 2013
    @Černá_Alison Já to nikdy nedahrál
    kdo zkouší neverwinter online?
  • S Letohradem (neverwintrem) si vystačím s jedničkou. Dvojka mne zklamala :( Dál už to lepší nebude :(
    @M1on Zkusil jsem, byl jsem v closed betě,ale neni tam nic co by mě chytlo. Jediná zajímavá věc jsou ty hráčské questy, ale jinak to je tuctovka. Pravidla DnD 4e nemám rád.
  • @Thorar co hraješ ty?
    upraveno 19. června 2013
    @M1on Dříve DnD 3e (3.5e), pak jsme přešli na Pathfinder.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.