@Chmur Zbroják nebyl povinností, škola na to měla výjimku pro účely výcviku, nicméně jeho pořízení se umožňovalo, tak jsem si ho zařídil. Zbraň ovšem ne a po pěti letech jsem nechtěl dávat dva tisíce na jeho opětovné prodloužení, tak jsem ho zase zrušil.
Střelba je zábava, ale zcela beze srandy je třeba k nim přistupovat odpovědně a vážně.
Jo, člověk pak taky může znalecky kritizovat zobrazování používání zbraní ve filmech :)
@Krisa JaKÝM PEĎÁKU.....Já jsem žádnej peďák nestudoval!!! :-) Nevím proč, ale v Olmiku se na lidi z peďáku dívali ostatní přes prsty:-) Vlastně vím proč, mysleli jsme si, že to maj lehčí a jsou to kůže líný:-)
@Chmur No učitel - peďák, ale vlastně jsem si vzpomněla, že jsi studoval nějakou biologii (nebo kytičky/subsystémy/něco takovýho, čemu nerozumím), takže nic :)
@Chmur Ale my nevíme, jakou máš aprobaci. Respektive víme o biologii :-) Takže když v Julesmont a biola, tak přírodovědecká (+ 2 roky minima na pajdě zároveň):-) No ale do aprobace sis musel ještě něco přidat, ne?
@Chmur Tak to vybal, už jsme tipli všechno možné :-)) A neboj, být učitel není ani zdaleka ponižující jako: Učitelka se ptá dětí, čím jsou jejich rodiče, dojde i na Pepíčka, který odpoví, že jeho tatínek tancuje v gay klubu u tyče. Po hodině si ho učitelka zavolá do kabinetu a ptá se, jestli je to skutečně pravda a Pepíček odvětí "Ne, on je policajt, ale my se za to děsně stydíme." :-)
no vida :-) Geografie zní zajímavě (kdysi jsem chtěla geografii a kartografii i studovat). OŽP je legrační, ale spíše dnešním pojetím, jinak je to vážná věc. a ty s tím děláš tajnosti :-p
Čtvrtého dne jsme dorazili k tomuto zázraku. Cameron Mickantosh, čtyřiceti ventilový, sto osmdesát čtyřka. Skoro stejný jako sto sedmdesát devítka. Všim` sis toho rozdílu? Vidíš tu rafinovanost na okrajích?
Komentáře
@Černá_Alison A já zrovna myslela, že tohle je tak jednoduché, že to bude vědět každý - zničila jsi mé iluze... :'-(
edit - moment - tělocvikáři musí mít střelby, páč součástí tělocviku byla střelba ze vzduchovky (za to jsem nafasovala dvoju z chování:-p)
Střelba je zábava, ale zcela beze srandy je třeba k nim přistupovat odpovědně a vážně.
Jo, člověk pak taky může znalecky kritizovat zobrazování používání zbraní ve filmech :)
@Krisa: Nešiř prosím, že jsem učitel...Lidi se na nás dívaj přes prsty:-)
Učitelka se ptá dětí, čím jsou jejich rodiče, dojde i na Pepíčka, který odpoví, že jeho tatínek tancuje v gay klubu u tyče. Po hodině si ho učitelka zavolá do kabinetu a ptá se, jestli je to skutečně pravda a Pepíček odvětí "Ne, on je policajt, ale my se za to děsně stydíme." :-)
Já se necítím ponížen, dělal jsem si srandu, mám svoji práci rád...
Ale na tohle utáhneš možná Vlčačku, jinak toho bude poskrovnu :-) Já mám potíž obdivovat auto natož letadlo :-))