@Krisa Tak měsíc intensivně, některé dny třeba dělal i něco jiného - maloval, hrál si s dětmi, spal a tak :-) (co já vím, co flanker dělá ve volném čase, že :-) )
@Černá_Alison Už bys mohla vědět, že vzhledem k tomu, že Flankerovi povídky na sebe navazují, je nanejvýš pravděpodobné že už celý příběh dávno dopsal a teď jenom uvolňuje kapitoly během jednotlivých kol :D
Tak další vlaštovička je v hnízdečku. Když se to teda sečte a trochu zaokrouhlí, tak ode mě 50 stránek krásného, vtipného, příjemného, něcodávajícího, spisovného čtení. Tak co, kdo se obětuje a jako poděkování za službu fóru mi to vytiskne a pošle na tábor? :-D
@Krisa Kriso, Kriso, Kriso, věřím ti, nezapomeneš na to a ještě nějakou povídku určitě sesmolíš!
(Takhle připomínat? :-) )
Anebo aha, chápu, moji sobeckou žádost o poslání na tábor. Já vím, bude toho asi hodně a je finanční krize samozřejmě, takže tě nechci zruinovat, ale pokud bys byla opravdu tak hodná, tak adresu ti napíšu do pošty. Ale na šmírák aspoň, já bych neunesla, abych tady takhle zatěžovala naše lesy :-)
@Blackfish Jo, třeba krátkou básničku, tak v rozsahu minimálně Máje, ne? To je docela krátký. Ale času je ještě dost, možná dáš i Odysseu nebo Evžena Oněgina :-)
Komentáře
Hlavně několik následujících dní budu normálně spát. Na psaní byl čas tak mezi 22:00-2:00, takže za dobu psaní jsem se moc nevyspal...
(Takhle připomínat? :-) )
Anebo aha, chápu, moji sobeckou žádost o poslání na tábor. Já vím, bude toho asi hodně a je finanční krize samozřejmě, takže tě nechci zruinovat, ale pokud bys byla opravdu tak hodná, tak adresu ti napíšu do pošty. Ale na šmírák aspoň, já bych neunesla, abych tady takhle zatěžovala naše lesy :-)