5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
1235720

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 A tos někde chytil?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Strašná nemoc, objeví se úplně nečekaně, na nic se neptá a ovládne tě.

Hlavně několik následujících dní budu normálně spát. Na psaní byl čas tak mezi 22:00-2:00, takže za dobu psaní jsem se moc nevyspal...
    @flanker.27 Spánek je pro srabáky! Tak dobrou noc :)
  • Povídka, na které flanker měsíc intensivně pracoval :-)) Délka tomu bude odpovídat :-D
    @Černá_Alison Jenom měsíc? :P
  • upraveno 18. června 2013
    @Krisa Tak měsíc intensivně, některé dny třeba dělal i něco jiného - maloval, hrál si s dětmi, spal a tak :-) (co já vím, co flanker dělá ve volném čase, že :-) )
    @Černá_Alison Chceš znát můj příběh? Tak mi zavolej... :)
  • @flanker.27 Do klubu...to víš že jo. Čísla začínající 900 se hodně prodražují :-p
    @Černá_Alison Dneska je to 900? Vidíš, to jsem nevěděl :)
  • @flanker.27 není? moje informace v tomto směru nejsou nejčerstvější :-))
    Nebývalo to 0609?
  • @Krisa 01 02 777 zpěvným hláskem a potom to heslo "Zavolej mi do klubu!". :D
    upraveno 18. června 2013
    @MissUtahraptor No jo! Úplně živě si to vybavuju :D A bylo i 567 =D
  • Hej :D přestaňte plevelit povídkové vlákno.
    Pak to bylo tuším 906, ale s příchodem internetu bych se divil, že by tyto služby přežily...
  • Už jen pár dní a všechno si to přečteme :-)) Juchajda:-))
  • @Černá_Alison Už bys mohla vědět, že vzhledem k tomu, že Flankerovi povídky na sebe navazují, je nanejvýš pravděpodobné že už celý příběh dávno dopsal a teď jenom uvolňuje kapitoly během jednotlivých kol :D
    @Everett_Young Che, ti dám, že uvolňuju, tohle mě stálo dva měsíce práce a téměř zánik sociálního života...
  • @flanker.27 tvůj sociální život jako nahánění slečen do knihovny? :-))
    @Černá_Alison To je hnusná pomluva. A stejně jsem je pak pustil...
  • @flanker.27 slajtly júsd ? :-D
    @Černá_Alison V záruce už nebyly...
  • Tak další vlaštovička je v hnízdečku. Když se to teda sečte a trochu zaokrouhlí, tak ode mě 50 stránek krásného, vtipného, příjemného, něcodávajícího, spisovného čtení. Tak co, kdo se obětuje a jako poděkování za službu fóru mi to vytiskne a pošle na tábor? :-D
  • Chválím píli :-) Jestli ty dvě a Dreamer dvě a flanker jednu sáhodlouhou...to už je počinek :-))
    Bude četba na dovču.
  • Ještě někdo přidá svůj kousek? :-) Čas se krátí, chuť roste :-)
    @Lady_Seans Když mi to budeš připomínat, tak bych to i mohla zvládnout :)
  • upraveno 18. června 2013
    @Krisa Kriso, Kriso, Kriso, věřím ti, nezapomeneš na to a ještě nějakou povídku určitě sesmolíš!

(Takhle připomínat? :-) )

Anebo aha, chápu, moji sobeckou žádost o poslání na tábor. Já vím, bude toho asi hodně a je finanční krize samozřejmě, takže tě nechci zruinovat, ale pokud bys byla opravdu tak hodná, tak adresu ti napíšu do pošty. Ale na šmírák aspoň, já bych neunesla, abych tady takhle zatěžovala naše lesy :-)
  • Možná tak krátkou básničku.... :D
  • @Blackfish Jo, třeba krátkou básničku, tak v rozsahu minimálně Máje, ne? To je docela krátký. Ale času je ještě dost, možná dáš i Odysseu nebo Evžena Oněgina :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.