@Krisa Nejsem žena ani muž, protože netuším ani jedno, jenom na tu Samanthu bych si tipla nějakou průměrnou americkou herečku, zpěvačku, moderátorku, něco takovýho :-)
Tak Samanta Fox bych věděla (protože jeden místní jurodivý tvrdí, že poslouchá Sadru a Samantu Koks:-p ), Blejzr je něco z odívání, ale mimo mé zájmy a potřeby, rozjasňovač je něco mezi mejkapem a počasím, ale nemám zdání co. Imbus je jediníé čím jsem si jista a humidor?
@Hildegarda Soused nabaluje, jo? :-D Babička to odebírá a já se samozřejmě dělám, že takový kraviny mě vůbec ovšemže nezajímají, ale pak si to, stejně jako rodiče, sestřičky a dokonce i oba bráchové na záchodě ráda přečtu. Ale Klára Mandausovou nesnáším! :wall::-)
Co má nějaká Mariana (krom té Sandokanovy žádnou neznám) a Klára Mandusová (ať je to kdo chce) společného s nějakou Samantou Jones - taky netuším komu se vyskytla a proč:-p
@Branislav_Gepeto Imbus je snadný, je ho třeba na všechny novější kola.
Ad časopisy - význam existence časopisů mi naprosto uniká, protože nikdy neobsahují dost informací o čemkoliv, jsou povrchní a veskrze nezajímavé a úměrou k obsahu neskutečně předražené. V životě jsme si párkrát koupila Score kvůli hrám a cirka dva ročníky časopisu Živa (který není o zdravé výživě :-p), párkrát jsem zvažovala Meteor, ale Živa spíše odpovídá mým zájmům.
Komentáře
Mužská slova pro ženy: imbus, humidor
Ženský slova pro muže: rozjasňovač, Samantha Jones, blejzr
Zenske su jasne :)
Marianne nekupujem, ale suseda mi to dava stale do schranky v domneni, ze je to to prave orechove pre mna :)
Ad časopisy - význam existence časopisů mi naprosto uniká, protože nikdy neobsahují dost informací o čemkoliv, jsou povrchní a veskrze nezajímavé a úměrou k obsahu neskutečně předražené. V životě jsme si párkrát koupila Score kvůli hrám a cirka dva ročníky časopisu Živa (který není o zdravé výživě :-p), párkrát jsem zvažovala Meteor, ale Živa spíše odpovídá mým zájmům.