Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
16768707273106

Komentáře

• @Krisa Tak ake pivo to aspon bolo? Mozno by sa dalo vyguglit
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Stačí, házej.
  • To bude něco jako ofsajd a podobně :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Bylo to bezové pivo Pardál - vygůglit mi to právě nejde :(

Mužská slova pro ženy: imbus, humidor
    Ženský slova pro muže: rozjasňovač, Samantha Jones, blejzr
  • @Krisa Imbus hej, humidor si idem vyguglit
    Zenske su jasne :)
  • @Krisa Blejzr vím - to jsme nedávno měli v němčině. Samantha Jones bude asi zpěvačka a rozjasňovač bych typoval na nějaký pudr na obličej.
    Ženské nevim kromě blejzru, to je nějaký svetrosako nebo něco takovýho ne?
    @Hildegarda Hm, tak já mám v této nabídce všechna 3 slova, která jsem nevěděla :oops:
  • @Everett_Young Prosim, len ne spevacka :hand:
  • @Krisa Nejsem žena ani muž, protože netuším ani jedno, jenom na tu Samanthu bych si tipla nějakou průměrnou americkou herečku, zpěvačku, moderátorku, něco takovýho :-)
  • @Lady_Seans Ne, ale ospravedlnuje ta, ze ti vek nezacina trojkou :)
  • @Hildegarda Jo takhle, tak já si teda podle Marianne filosofie počkám až mi začne život a potom třeba prozřím :-)
    @Lady_Seans Z toho si nic nedělej, Samanthu Jones jsem taky nevěděla :oops:
  • upraveno 18. června 2013
    @Lady_Seans :applause:
    Marianne nekupujem, ale suseda mi to dava stale do schranky v domneni, ze je to to prave orechove pre mna :)
  • Tak Samanta Fox bych věděla (protože jeden místní jurodivý tvrdí, že poslouchá Sadru a Samantu Koks:-p ), Blejzr je něco z odívání, ale mimo mé zájmy a potřeby, rozjasňovač je něco mezi mejkapem a počasím, ale nemám zdání co. Imbus je jediníé čím jsem si jista a humidor?
    Já nevěděla humidor, Samanthu Jones a blejzr (myslela jsem, že to je svetr). Už vím všechno - byly tam odpovědi :)
  • @Hildegarda Soused nabaluje, jo? :-D Babička to odebírá a já se samozřejmě dělám, že takový kraviny mě vůbec ovšemže nezajímají, ale pak si to, stejně jako rodiče, sestřičky a dokonce i oba bráchové na záchodě ráda přečtu. Ale Klára Mandausovou nesnáším! :wall: :-)
    @Lady_Seans To neviem, kto je. Ja si pozriem obrazky a potom na tom supem krumple :)
    To je z toho, že nečumim na ženský seriály... Naštěstí...
    Co má nějaká Mariana (krom té Sandokanovy žádnou neznám) a Klára Mandusová (ať je to kdo chce) společného s nějakou Samantou Jones - taky netuším komu se vyskytla a proč:-p
  • @Hildegarda Vtipná paní (šéf)redaktorka :-D Ale obrázky a ty krátký popisky si samozřejmě taky čtu nejvíc :-)
    @flanker.27 To islo tak pred 12 rokmi. Samantha bola vtedy synonymom pre sexualnu revoluciu. Ine zdroje neboli, tak zenske cumeli na serial :)
    @Hildegarda Eště mi nikdo nevysvětlil, v čem byl ten serejál tak zajímavej a revoluční... :)
  • takže to není ženská, ale název seriálu, o kterém jsem nikdy ani neslyšela - aha, tak to je v pořádku :-p
    @Lady_Seans Co je " lajfstajlový časopis" ? Slovo časopis chápu :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. června 2013
    @Černá_Alison Samantha Jones je postava ze Sexu ve městě (psali to na té kartičce, tak tomu věřím)
  • @Branislav_Gepeto Imbus je snadný, je ho třeba na všechny novější kola.

Ad časopisy - význam existence časopisů mi naprosto uniká, protože nikdy neobsahují dost informací o čemkoliv, jsou povrchní a veskrze nezajímavé a úměrou k obsahu neskutečně předražené. V životě jsme si párkrát koupila Score kvůli hrám a cirka dva ročníky časopisu Živa (který není o zdravé výživě :-p), párkrát jsem zvažovala Meteor, ale Živa spíše odpovídá mým zájmům.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.