Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1363739414275

Komentáře

• @Krisa Hlavně si dej bacha, abys neměla v kompu víc než jeden antivirák v tutéž dobu - není nic milejšího než když se ti perou antiviry mezi sebou a projevuje se to tak, že počítač zkolabuje okamžitě poté, co najedou :-p
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Jdu to vyzkoušet - doufám, že to je blbuvzdorný a zvládnu to (kdyžtak se budu ptát).

@Černá_Alison To rozhodně nemám - mám tam to, co mi tatínek nainstaloval a já na to (pro jistotu) raději nesahám :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. června 2013
    @Krisa neni tam třeba nic nastavovat, nainstaluješ, stáhne se nejnovější databáze, až se spustí program klikneš na úplnou kontrolu a pak čekáš....čekáš....dlouho čekáš...když to něco najde, klikni na smazat a je to :-)
    @Thorar OK, už jsem to stáhla a teď to jdu nainstalovat, tak jsem na sebe zvědavá :)
  • Aha, když mám Avast a Spyware Terminator tak to radši ani nebudu stahovat, to by se to začalo hádat okamžitě :D
    upraveno 17. června 2013
    @Blackfish Ten Malwarebytes se ti nepopere s ničím, ten si spouštíš jen když chceš, nejede pořád, to je něco jiného než antivir. Ale jestli už máš toho Terminatora, je to zbytečné, možná jen tak pro zajímavost, jestli najde něco co Terminator přehlédnul :-)

BTW už nejsi zamilován?
  • Jsem :( A jsem smutný :( Neuvidím ji do příštího semestru :( Ohledně antiviru: já nějak nevěřím ani jednomu z těch dvou.
    upraveno 17. června 2013
    @Blackfish spolužačka nebo profesorka?

Proč jim nevěříš? 8-O
    Chjo, tak ten malware cosi nepomohl - neotevírá se to teď sice každých 5 minut, ale otevírá se to furt :(
  • @Krisa Tak to nech otevřený ;-)
  • upraveno 17. června 2013
    @Blackfish já myslel, že Avast je sám virus, kterej zpomaluje počítač :-k
  • @Krisa CCleaner a jemu podobné programy bych vůbec nepoužíval, občas smaže to co smazat nemá.
    Ten tvuj "problemovirus" je docela zajímavej.Kámoš měl taky sranda virus furt mu restatoval počítač.
  • No předloni jsme taky měli obdobný problém na starém kompu a byla to jen únava materiálu - stačilo vyměnit mechaniku....
    (to jen abys nevyloučila ani mechanickou závadu) A hifina mi to dělala taky a tam bych na virus nesázela.

A když se do sebe pustí avast s nodem, tak máte o zábavu postaráno :-p
    @Krisa A jak dlouho ti tohle dělá? Můžeš zkusit nahrát nějakou starší zálohu systému, pokud sis to nevypla.
  • @Krisa doporučoval bych přestat navštěvovat "potenciálně nebezpečné stránky" :twisted: :twisted: :twisted:
    upraveno 17. června 2013
    @Lady_Seans Mám pocit, že jsem někdy někde slyšela, že mechanikám se usazování prachu nelíbí :-k

@M1on Používat CCleaner mi poručil táta, takže jsem se neodvažovala odporovat. Zatím mi to nikdy nic špatně nesmazalo, tak nevím...

@Thorar Asi tak přibližně měsíc... Vypla - zálohu - systému? Ne, tudy cesta nepovede =D

@M1on Ty nenavštěvuji - vždycky, když mi vyskočí ten panáček, tak rychle stránku vypínám... Jedině u Fisu a Stagu jsem udělala výjimku...

@Černá_Alison Mechanickou závadu nevylučuji, raději se ale ptám, co by to mohlo být... Asi to vyřeším doopravdicky Tesou...
    @Krisa chápu :-D

Jinak CCleaner nebezpečný není, když si nehraješ s nějakým hlubším nastavením, takže buď v klidu :-)

Si tu mechaniku odpoj a budeš mít klid, já už si ani nepamatuju kdy jsem ji naposeldy použil :-)
  • @Krisa Kde je třeba paul, když ho tu dáma v nesnázích potřebuje :-)

(v žádném případě netvrdím, že to je mechanická závada, jen bych počítala i s touto možností pro všechny případy)
    @Thorar Tak s tím si rozhodně nehraju - zmáčknu čudlík "Spustit Cleaner" a čekám, co se stane :D

Odpo-CO mechaniku? =D Já se do toho radši vrtat nebudu (navíc je ten notebook ještě nějakých pár týdnů v záruce, tak bych to neviděla jako nejšťastnější nápad)
  • @Krisa ještě můžeš zavolat na technickou podporu :-)
    @Krisa jééé tak co řešíš, šup s nim do servisu dokud je čas, já myslel žes tu psala že máš 7 let starej notebook :-)
  • @Černá_Alison =D
    @Thorar To nemám, ten putoval k dědovi, protože baterie neexistovala a jemu se rozbil stolní počítač.
    To ale budu muset najít někde záručák... :spike:
  • @Dreamer Ne, já si vybavila jen bratra :-))
    upraveno 17. června 2013
    @Krisa Já si myslím, že obnova starší zálohy systému by pomohla a pokud ne, bylo by víc pravděpodobné že to je mechanická závada. Ale když netušíš o čem mluvim je to těžké no :-)
    upraveno 17. června 2013
    @Thorar Já chápu, o čem mluvíš...ale vůbec netuším, že bych to měla dělat, natož jak se to dělá =D
    Ta záruka platí ještě něco přes měsíc, tak asi povolám tatínka, aby se na to podíval a pokud mne neutluče, tak to snad nějak pořeší :)
    @Krisa To se dělá automaticky, pokud si to nevypneš. ty si jen vybereš jakou zálohu si chceš nahrát, ale po měsíci, nevim nevim kolik místa na to máš vyhrazeno.
    @Thorar Já jsem rozhodně nic nevypínala, takže to by tam asi mělo být. Ale obávám se, že to fakt nechám raději na tatu, aby ten notebook nevzplál :)
  • Neviete mi poradiť prečo nejdú ťahať titulky z titulky.com? Niekto stránku nahlásil alebo niečo podobné?
    @JoeGyry Mě to funguje normálně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.