Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
@Černá_Alison To rozhodně nemám - mám tam to, co mi tatínek nainstaloval a já na to (pro jistotu) raději nesahám :)
BTW už nejsi zamilován?
Proč jim nevěříš? 8-O
Ten tvuj "problemovirus" je docela zajímavej.Kámoš měl taky sranda virus furt mu restatoval počítač.
(to jen abys nevyloučila ani mechanickou závadu) A hifina mi to dělala taky a tam bych na virus nesázela.
A když se do sebe pustí avast s nodem, tak máte o zábavu postaráno :-p
@M1on Používat CCleaner mi poručil táta, takže jsem se neodvažovala odporovat. Zatím mi to nikdy nic špatně nesmazalo, tak nevím...
@Thorar Asi tak přibližně měsíc... Vypla - zálohu - systému? Ne, tudy cesta nepovede =D
@M1on Ty nenavštěvuji - vždycky, když mi vyskočí ten panáček, tak rychle stránku vypínám... Jedině u Fisu a Stagu jsem udělala výjimku...
@Černá_Alison Mechanickou závadu nevylučuji, raději se ale ptám, co by to mohlo být... Asi to vyřeším doopravdicky Tesou...
Jinak CCleaner nebezpečný není, když si nehraješ s nějakým hlubším nastavením, takže buď v klidu :-)
Si tu mechaniku odpoj a budeš mít klid, já už si ani nepamatuju kdy jsem ji naposeldy použil :-)
(v žádném případě netvrdím, že to je mechanická závada, jen bych počítala i s touto možností pro všechny případy)
Odpo-CO mechaniku? =D Já se do toho radši vrtat nebudu (navíc je ten notebook ještě nějakých pár týdnů v záruce, tak bych to neviděla jako nejšťastnější nápad)
To ale budu muset najít někde záručák... :spike:
Ta záruka platí ještě něco přes měsíc, tak asi povolám tatínka, aby se na to podíval a pokud mne neutluče, tak to snad nějak pořeší :)