Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
16667697172106

Komentáře

• @Černá_Alison Takhle se řeší problémy se siemkáři :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Mnohé z toho je spíš na zabití...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on To nevím, na nohy jsem se mu nedívala - ale domnívám se, že kdyby byly nějak podezřelé, tak bych si toho asi všimla.

@Černá_Alison Jo, kvalita je hrozná, ale ono to video má pro mne silné citové zabarvení - když jsme se s kamarády z Patologie "šikanovali" navzájem (dělali si ze sebe srandu a dělali se naschvály), tak tohle video bylo jedním z "útoků" :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Já si to vykompenzuji zítra, protože jsme si dnes koupila kilo tvarohu v mlékárně a zítra ho hodlám zpracovat na ňamku :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jestli je něco horšího než stránka zasekaná YT okny. Tak je to stránka plný hýbajících se gifů :onfire:
    To vypadá divně, skoro jako kdyby byla vážně nakrájená. Chudák kočka...

Já vám řeknu, pro muže je za těchto klimatických podmínek nebezpečno chodit do práce s vysokým počtem spolupracovnic. Dokonce i dámy obvykle chodící zahalené a šedivé se náhle rozpomínají na to, že se jim v šatníku schovávají lehké letní šatičky a krátké sukýnky... A mnohé z nich vypadají úplně úplně jinak než jak je člověk zná normálně...
    @flanker.27 Až by mi tě bylo skoro líto, ty musíš tááák trpět =D
    @Černá_Alison + @Krisa Ale to fakt neni sranda, člověk musí hlídat kam se kouká. Resp. nemusel by se hlídat, kdyby byl náhodným kolemjdoucím, ale když ví, kam by zapadl... :D

@Hildegarda Kde jsi vzala fotku mých schöne haksn? :)
    @flanker.27 Úplně živě vidím, jak flanker vykračuje po knihovně, sleduje pohlednou kolegyni a zapadne do okénka v knižním sloupu =D
  • @flanker.27 Mi nehovor, ze nezarastas na palcoch :)
  • @Hildegarda Skvostné, fakt jo. To koupím sestře, aby zapůsobila na svého vyhlídutýho vyvolenýho, on akorát potřebuje něčím trošku popostrčit :-D
    @Hildegarda Kolik mají DEN? Jestli to v zimě hřeje? =D
    @Krisa Dole ve čtenářských prostorách se teď radši nepohybuju, znásobeno pohlednými návštěvnicemi by to bylo doopravdy k nevydržení, aby se v jednom neprobudily jeskynní pudy :)

@Hildegarda Si holím do lodiček :)
  • upraveno 18. června 2013
    @Krisa Podla toho, ze takmer nevidiet nohy, predpokladam 60 :)

Inak DEN je jedno z tych slovicok, co chlapom chyba v slovniku. Este som sa nestretla so ziadnym, co by si nemyslel, ze som zabudla na diakritiku. Maskaru uz vdaka reklamam maju zazitu, ale toto je stale terra nova :)
    Ta slovíčka mi připomněla - teď ve čtvrtek jsem si v jedné restauraci dávala hádanky z kartičky na stole (reklama na normální a ochucené pivo). Mělo se vysvětlit 5 slov/pojmů z mužského světa ženou a z ženského mužem, já zkoušela obě varianty a z mužského světa jsem věděla 4 a z ženského 3. Takže nevím, jestli nemám být těmi hádankami náhodou uražena =D
  • @Krisa No daj slovicka :)
  • @Krisa Ty hádanky jistě sestavoval sociální odborník na slovo vzatý alias reklamní agent :-D
    @Krisa Jo, dej slovíčka :)
    Moment, musím přemýšlet... =D
    @Krisa Těžký úkol, chápu :)
    @flanker.27 No ale já to fakt nedám dohromady!
    Mám 2 mužská a 3 ženská slova...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.