Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
15455575960121

Komentáře

• @Krisa Jo takový pochybný subžánr elektronického metalu :-)
  • upraveno 17. června 2013
    To je Industrial :P A nebo ten jejich mix Neue Deutsche harte :) A když vám to nestáčí coby metal tak co taký Sabaton(power metal), Amon Amarth (melodic death), Varg(Pagan/Folk), Powerwolf(Power) , Freedom Call(Power), Hammefall(Power), Judas Priest(Heavy), Manowar("True"), Nightwish (jen něco a jen s Tarjou) a král Ozzy Osbourne :P
  • Na Powerwolfy se letos taky moc těším :-) To je takový sranda power metal s vynikajícím operním vokálem :-) Attila Dorn je zkrátka...no jak to nazvat - něco extra a má smysl pro humor :-) tchán s ním má krásnou pózerskou fotku, jak ho potkal náhodou v civilu a poznal ho (tedy pózuje Attila a ne tchán :-p).
  • @MrWhite bohužel tohle není můj šálek...ničeho, bolí z toho oči a po chvíli i uši :)
  • Šou říkáme, že nemám ráda specielní efekty a Ozzy v teplákách s vytlačenými koleny mi pro šou naprosto stačí, jediné, co požaduji je, aby hudebníci hráli na hudební nástroje a zpěváci zpívali (obojí je velmi náročené a vyžaduje hodiny tréningu a obrovský flák talentu) - pak je mi jedno, jak vypadají a lhostejné, jak to podají :-D
    Ze zkušenosti už dávno vím, že čím méně okázalí hudebníci jsou, tím větší jsou to profesionálové, co něco umí :-))
    To se mi líbí na Masters - vždy je nějaká kepela jako legenda a to skromně nakráčejí dědci, co odehrají dokonalý koncert, o kterém se může kapelám se všemi šou jen zdát :-)) Jako Thin Lizzy loni :-)
  • @Černá_Alison Ou snad to nejsou narážky na Trance.. trénink vyžaduje naprosto cokoliv, ať už skládání hudby na pc tak i hraní na kytaru.. nehledě na to, že většina kvalitních autorů ovládá klávesy a někteří hrají s doprovodem houslí, bubnů apod. Pokud zde samozřejmě nemluvíme o komerčním odpadu typu Guetta a spol.
    Ona velkolepost se promítá jen několikrát do roka a povětšinou ani nenajdeš reklamy nebo něco podobného, třeba jen pár letáčků - fanoušek si informace vždy najde. Nehledě na to, že v pondělí Markus zahraje před dvaceti tisíci lidmi a ve středu před dvěma stovkami. Pokud se bavíme o čisté jádru Trance a ne o vzrůstající za nic stojící komerční konkurenci, najdeme u autorů neskutečnou vděčnost k fanouškům. A také úctu k ostatním autorům, ačkoliv známá jména všemožně pomáhají těm méně známým vylézt na povrch. A také nechtějí za nové album šest stovek :).
    Ale já to beru, názor jako názor, jen upřesňuji informace :). Aby zde nedošlo k představám neměnné melodie a zfetovanému publiku - ale z toho už doufám ti lidé vyrostli.
  • Mne neutáhneš na hudbu bez hudebních nástrojů a zpěvu (vyjma instrumentálek) ať je to co chce :-) Přehlídka domácích spotřebičů není pro mne :-D
    Jsem z těch lidí, co poznají rozdíl mezi deskou, páskem a cédéčkem a taky mp3. Deska je dokonale vybroušený zvuk a má tvrdou příchuť, pásek (magnetofon, kazety) je taky dokonalý zvuk, ale měkká příchuť. CD je plytké, jako by se tóny ztrácely pod ledem a mp3 je sterilní - jako sex s kondomem - postrádá to opravdovost a nerozdrnčí to takové zvláštní pocity uvnitř.
    Nemohu říct, že to slyším, ale vnímám to.
    Cokoliv přes počítač je náhražka a i elektronické varhany jsou pro mne na pokraji únosnosti :-)
  • @Černá_Alison I tam se zpívá xD Ale jo, jak říkám, beru názor, pokud je podán věcně :). Já jsem to čekal takové reakce, jen jsem to chtěl zkusit :).
  • @MrWhite Eva s Vaškem nebo Zmožek taky zpívají, ale do zpěvu to nepočítám :-D

kdo má silné nervy ať si tu zvrácenost důkladně poslechne a věnuje se senzačnímu textu :-p
  • @Černá_Alison Kriste pane Evu s Vaškem nepočítá nikdo pod padesát let.. xD
  • @MrWhite Divil by ses, ale jo! I mne to šokovalo :wall:
  • @Černá_Alison Na druhou stranu bych jel radši na koncert Evy a Vaška než byď jen minutu poslouchat Rytmuse...
  • @Ink To ani nevím, co je, takže bych se stejně ulila z obojího :-p
  • @Černá_Alison Přeci nejlepší raper na světě.. xDD
  • Obávám se, že o ničem takovém jsem neslyšela :-)
    Není to projev rasismu, ale hudba, která zajímá mne je produkovaná bílými a líbí se bílým...hudba, co se líbí černým je podezřelá svou jednotvárností, málo různorodá, založená na rytmu a jen velmi obtížně hledám sem tam kus, který jsem schopna poslouchat. Ale v momentě, kdy se melodie a text začne imrvére opakovat, tak to pro mne končí. A samosebou musím znát text a když se mi nelíbí, tak to nezachrání vůbec nic :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. června 2013
    @Černá_Alison Co takovej soul, jazz, ska,taky tě nebere?
    Možná 2-3 soulové skladby a pár jazzových, ale není jazz jako jazz. Tenhle jazz - na to se těším za měsíc :-)

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Počítám, že jsi do posledního odkazu dala něco jiného než co bylo záměrem... :)

Jo Rytmus, jinak též patrik Vrbovský, je z poloviny Slovák, z poloviny Rom, a rád rappuje...
  • @flanker.27 Dík :-) to je ten zmožkovitý hovadinec, co jsem tam dávala před tím a špatně jsem klikla asi na ctrl+c :-)) Už tam je něco dočista jiného :-)

Swing vůbec ne. U tohoto subžánru jazzu mám nejvíce na paměti ten hezký vtip:
    Sejde se jazzová kapela a rozbalí to a po čtvrt hodince jeden praví: "Já hraju Fibicha a vy?" :-p
    Uznávám, že jazzoví hudebníci z valné části umí velmi dobře hrát, proto je mi o to nejasnější, proč to nedělají :-D
    @Lady_Seans 8-O Sem netušil že něco takovýho existuje.
    Když pučíte ty nástroje nějakým antitalentům (čti mě), tak taky něco zbastlí.
  • @M1on Ono to není tak úplně pro laiky. Já jsem čtyři roky chodila do jazzovýho baletu, jazz normálně poslouchám, ale free jazz mě dost tahá za uši, já jsem jenom chtěla tak zafrajeřit. Celej moderní jazz (od 40. let dál) je docela šílenej :-)
  • Nebo acid jazz :-p
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hele, Anna Kendrick umí také zpívat.
    Chris Pine taky :-P

A co teprve Jensen Ackles :D

• @Dreamer Na to jde říct jen jednu věc:
  • @Everett_Young moje oblíbená, pouštím si ji vždycky, když potřebuju zvednout náladu :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.