Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ze zkušenosti už dávno vím, že čím méně okázalí hudebníci jsou, tím větší jsou to profesionálové, co něco umí :-))
To se mi líbí na Masters - vždy je nějaká kepela jako legenda a to skromně nakráčejí dědci, co odehrají dokonalý koncert, o kterém se může kapelám se všemi šou jen zdát :-)) Jako Thin Lizzy loni :-)
Ona velkolepost se promítá jen několikrát do roka a povětšinou ani nenajdeš reklamy nebo něco podobného, třeba jen pár letáčků - fanoušek si informace vždy najde. Nehledě na to, že v pondělí Markus zahraje před dvaceti tisíci lidmi a ve středu před dvěma stovkami. Pokud se bavíme o čisté jádru Trance a ne o vzrůstající za nic stojící komerční konkurenci, najdeme u autorů neskutečnou vděčnost k fanouškům. A také úctu k ostatním autorům, ačkoliv známá jména všemožně pomáhají těm méně známým vylézt na povrch. A také nechtějí za nové album šest stovek :).
Ale já to beru, názor jako názor, jen upřesňuji informace :). Aby zde nedošlo k představám neměnné melodie a zfetovanému publiku - ale z toho už doufám ti lidé vyrostli.
Jsem z těch lidí, co poznají rozdíl mezi deskou, páskem a cédéčkem a taky mp3. Deska je dokonale vybroušený zvuk a má tvrdou příchuť, pásek (magnetofon, kazety) je taky dokonalý zvuk, ale měkká příchuť. CD je plytké, jako by se tóny ztrácely pod ledem a mp3 je sterilní - jako sex s kondomem - postrádá to opravdovost a nerozdrnčí to takové zvláštní pocity uvnitř.
Nemohu říct, že to slyším, ale vnímám to.
Cokoliv přes počítač je náhražka a i elektronické varhany jsou pro mne na pokraji únosnosti :-)
kdo má silné nervy ať si tu zvrácenost důkladně poslechne a věnuje se senzačnímu textu :-p
Není to projev rasismu, ale hudba, která zajímá mne je produkovaná bílými a líbí se bílým...hudba, co se líbí černým je podezřelá svou jednotvárností, málo různorodá, založená na rytmu a jen velmi obtížně hledám sem tam kus, který jsem schopna poslouchat. Ale v momentě, kdy se melodie a text začne imrvére opakovat, tak to pro mne končí. A samosebou musím znát text a když se mi nelíbí, tak to nezachrání vůbec nic :-)
Jo Rytmus, jinak též patrik Vrbovský, je z poloviny Slovák, z poloviny Rom, a rád rappuje...
Swing vůbec ne. U tohoto subžánru jazzu mám nejvíce na paměti ten hezký vtip:
Sejde se jazzová kapela a rozbalí to a po čtvrt hodince jeden praví: "Já hraju Fibicha a vy?" :-p
Uznávám, že jazzoví hudebníci z valné části umí velmi dobře hrát, proto je mi o to nejasnější, proč to nedělají :-D
Když pučíte ty nástroje nějakým antitalentům (čti mě), tak taky něco zbastlí.
A co teprve Jensen Ackles :D