@Everett_Young já budu je to moje oblíbené téma ale scénář bude podle románu který napsala ženská takže jestli budou překrucovat historii tak s tím seknu hned a nebo budu koukat ale budu nadávat :)
@DanielSvatoš ještě nemám staženo, ale jak to vypadá? Drží se to historie nebo je to kravina? Pokud je to nějaká hovadina tak na to snad ani nemá cenu koukat.
no...upřímně to bylo jen o Edwardovi a tý jeho holce takže ani není moc co soudit jestli se to něčeho drží (i když by se tam minimálně jedna věc našla) ale je to strašná slaďárna ten první díl a ta Elizabeth Woodville je mi strašně nesympatická a vůbec mi nepřijde hezká...no doufám že druhý díl bude lepší
@Everett_Young ha tak to bych taky mohl zkusit třeba to fakt pomůže :) i když nevím...naposledy co jsem v takovém stavu koukal na film tak jsem naprosto nechápal o co se jedná :)
Z White Queen se mi prozatím nejvíc líbily úvodní titulky :-k . BÍLÁ královna zatím vypadá na čistě ČERVENOU knihovnu, přičemž král Edward je vizuálně cosi mezi Joffreym a Lorasem a hlavní hrdinka je (alespoň podle mého) ošklivá a krajně nepřitažlivá bledule - rozhodně nic pro mne. V GoT byly tedy všechny Krasterovy dcery hezčí a sympatičtější, tady se mu moc nezadařilo :-) . Na nový seriál od Starz jsem se těšil, válka růží je nadmíru zajímavé období, ale už v ukázkách se mi Rebecca Ferguson pranic nelíbila a když se v prvním díle nekonala ani žádná výrazná řežba, tak nevím nevím...
Komentáře
Boltona si taky nevybavuji...
Joryho jsem nepostřehla.