@DanielSvatoš já Mirrors edge nikdy nehrál a nevim co na tom všichni vidí. Na Ubisoft se asi vykašlam, poslední Assassins creed byl nemastnej neslanej.
@DanielSvatoš No ono to vypadalo, že tu cenu změnily, po té Microsoft ohlásil, kolik bude stát xbox one =D .
Co se mi líbilo?Určitě Zaklínač u toho jsme sice viděli jenom trailer. The Division vypadá zajímavě, musím se ještě pořádně na to kouknout. Assassins Creed, pche kvůli tomu bych si konzoli nekoupil (stejnak nevim kam bych ji dal)
@M1on jasný ale já nemyslel jen tu cenu ale i ty funkce co to má no jo série Assassins Creed šla do kytek po Relevations ale hrob si kopala už dřív jinak to The Division je jen na PS4 a Xbox one takže si asi taky nezahraju to bych si musel pořídit PS4 a to nevím ale když si na to našetřím o prázdninách tak pronč ne :)
Komentáře
takže i na PC
Na Ubisoft se asi vykašlam, poslední Assassins creed byl nemastnej neslanej.
pozdě ale přece
Co se mi líbilo?Určitě Zaklínač u toho jsme sice viděli jenom trailer.
The Division vypadá zajímavě, musím se ještě pořádně na to kouknout.
Assassins Creed, pche kvůli tomu bych si konzoli nekoupil (stejnak nevim kam bych ji dal)
Takže můžu zase jenom slintat
no jo série Assassins Creed šla do kytek po Relevations ale hrob si kopala už dřív
jinak to The Division je jen na PS4 a Xbox one takže si asi taky nezahraju to bych si musel pořídit PS4 a to nevím ale když si na to našetřím o prázdninách tak pronč ne :)