Tak jsem při mé cestě napříč bytem zahlédl asi tak 5 minut rádoby úžasného seriálu Cesty Romů. Ačkoli je to stejně jako všechny ostatní seriály podobného ražení (Elm Ulice, Ordinace v Konopné zahradě, apod.) naprostá volovina, zdá se, že konečně někoho napadlo vytvořit na české poměry velice nadprůměrnou postavu. Extrémně inteligentní chladnokrevná psychopatka která bez váhání otráví a podpálí celou rodinu a pak vytře podlahu s policií? Kde jí můžu adoptovat?
dowton abbey prvá séria - sfúkol som to aj s manželkou na jeden večer/noc. výborné. druhá séria trošku pridali na melodráme, čo je škoda. stále super, len keby niektoré postavy boli málinko aktívnejšie - najmä Batsy, či ako sa volá. stále veľmi dobré. som zvedavý na tretiu sériu. je to také Pýcha a Predsudok vs Odviate vetrom, a páči sa mi to :)
Třetí série se mi zdá ještě o něco melodramatičtější. :D Nějak z toho vyprchalo to kouzlo, které mě přitáhlo k té první řadě. Ale pořád se na to dá koukat... uvidíme, co vymyslí ve čtvrté.
Komentáře
:-)
druhá séria trošku pridali na melodráme, čo je škoda. stále super, len keby niektoré postavy boli málinko aktívnejšie - najmä Batsy, či ako sa volá. stále veľmi dobré. som zvedavý na tretiu sériu.
je to také Pýcha a Predsudok vs Odviate vetrom, a páči sa mi to :)
dík za tip všetkým
Trojka mi prišla, čo sa týka príbehu Matthewa a Mary, moc presladená, ale tak niekomu to možno vadiť nebude.