Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
14041434546106

Komentáře

• @Černá_Alison Jsem blbá, nebo mi všechny modely od Matragi připadají jenom jako náhodně roztříhaný šátky, asi tak stejně umělecký a nositelný, jako ty, které nosím v létě k rybníku přes plavky? :-)
  • Problém je asi v tom, že to má Matragi nafocené tak, aby byla vidět látka, ale jak to bude vypadat, až se vypne větrák, už z toho moc poznat není.
  • @Černá_Alison Pánský pohled na věc: Ten přebytečný milimetr se potom ustřihne, opálí nebo jinak zneškodní. =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Dreamer
    Musíš se podívat taky na orginální kreslené střihy - když si dáš tu práci, tak kdekoliv volně na netu si je vygůglíš:-))
    Nafocené to má, aby to vypadalo okouzlující, protože ty fotky to prodají - co je nového pod sluncem.
    Všechny ty rozevláté šaty jsou především z čistého hedvábí. Měly jste na sobě šaty z čistého hedvábí (ne napodobeniny) ? Jsou lehoulinké, že většinu času kontrolujete, jestli je máte na sobě a nebo jste nahé. Jestliže zavane slabounký větřík, tak zaplápolají tím efektem, co je na fotkách a vy si ani nevšimnete, že máte nohy odkryté až k pasu :-p hadvábí prakticky nic neváží, je abnormálně pevné a dřív se vám rozpadnou nitě, kterými je sešito než látka :-)
    Hedvábí je překrásná věc. Ne to "hrubé" surové, co se prodává na malování, ale šatové hedvábí...doporučuji :-)
  • O hedvábí si můžu zatím nechat jen zdát, možná na něco hedvábného časem našetřím :D A ten vylnkovaný lem u těch modrých to byl záměr nebo to u tohoto materiálu jinak udělat nejde? Protože mně se tenhle způsob lemování strašně nelíbí.
  • @Krisa
    a stála tam Krisí v rozervané košili, co? :-)

@Dreamer
    Ne ten lem není povinný :-) Je však velice pracný a když si představím ty kilometry a kilometry lemování....
    Jde o to, že u hedvábí nemáš moc na vybranou - Je lehounké a průhledné, když ty šaty podehneš, tak bude to podehnutí vidět skrz. Tragédie je přejet to šicím strojem!!!
    Tyhle haute šaty, jsou všechny šity ručně do posledního stehu. To znamená "žádná mašina". Dovedete si představit, co to je? To šije několik švadlen měsíc! (pokud chcou dosáhnout tohoto efektu na lemu)A jsou na tom výšivky...větsinou skutečným zlatém a pravými drahokamy.
    Takže šev se dá udělat i relativně obyčejný nekudrlinkovatý. To prostě vezmeš ten okraj, přehneš ho milimetr a pak znovu milimetr (jako ruličku) a pak to stejně průsvitnou hedvábnou nití přychytáváš po jednotlivých nitkách milimetr za milimetrem.
    Osobně všechno endluji i lemuji v rukách. Jsou to hodiny dřiny, kdy dostávám křeče do prstů a hlavně šlach na hřbetě levé ruky, kterou držím látku. Na druhou stranu je to velmi uklidňující a pouštím si k tomu audiobooky :-)
    @Černá_Alison Jop, pukla mi záda =D
  • @Černá_Alison A tak snad dohrávala bez košile ne? =D
    Jsem tu košili svázala na uzel a bylo (vytvořily se 2 šošy) :)
  • Šosy vpředu nebo vzadu? :-))
  • @Černá_Alison Bacha, aby tě Krisa nevzala po hlavě veslem ;)
    @Černá_Alison Vzadu se udělaly 2 šosy - vepředu byla neustále cudně zapnutá na knoflíčky =D
  • @Askia
    Že by mne Krisí zveslovala svým veslem ? :-D Možné je ledacos :-D
    Já si to veslo snad ještě pořídím...kde je asi tak nejbližší veslárna :-k
  • @Krisa Teda ono už je lehce trapné tě s tím neustále dráždit, ale nemusí být veslo k něčemu přidělané, aby to bylo veslo, jak jsi říkala? =D
    @Askia Ono může být i listem zaražené do hlavy :twisted:
  • upraveno 23. května 2013
    @Krisa
    Nezoufej, tak mne zmydlíš pádlem :-D

edit - používám citaci z filmu
    "neviděl jsi tu někde nahatého dědka se stodolarovkou? až ho chytnu tak ho zvesluju tímhle veslem."
    @Černá_Alison Já tě ale nechci mydlit, já jsem ve skutečnosti děsně mírumilovná a příjemná osoba :twisted:
  • @Krisa A mohu-li se zeptat, co má s takovým veslem společného listí? Má to znamenat, že bys citlivě přiložila veslo k hlavě nebohé oběti a zatloukala ho listem? ;)
  • @Krisa
    Tak nemusíš, že, já na tom netrvám :-D Jen že by se Ti třeba ulevilo :-D Ale klidně můžeš zveslovat pádlem Askiu :-p
    @Askia Proč mě neustále trápíš a šikanuješ (kňouravě)? :'-(
  • @Krisa Ale no tak, Kriso, neplač :D Všichni si z tebe dělají legraci, protože jsi veskrze oblíbený člen komunity a máš smysl pro humor, takže nám to projde =D
    @Askia Chjo, přesně toho zneužívají i kluci na loděnici...oni vědí, že se budu vztekat, vracet jim to, prát se s nima, ale nikdy se doopravdicky nenaštvu. Někdy je má skvělá povaha skoro až na obtíž =D
  • @Krisa Myslím, že si po dvaceti letech života jdu vygůglit, jakej je rozdíl mezi pádlem a veslem :twisted: :-k
    @Lady_Seans To je ale úplně jednoduchý - veslo je k lodi přidělané a pádlo je volně v rukách.
  • @Krisa Ó, děkuji, velké zjištění! :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.