Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
15152545657172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tři kódy mi nefungují, ale předpokládám, že jsou na ty vánoční karty.
  • upraveno 22. května 2013
    Deus Ex - Human Revolution, skvělá hra. Pro odpočinek po celodenním učení jako dělaná, člověk se u toho nemusí tak vztekat jako u World of Tanks.
  • taky hraju War thunder...za skopčáky, level 7 a je to fakt mazec
  • @DanielSvatoš Já hraju za všechny národy. Je lepší lítat historický bitvy než arkády, protože v těch arkádách potkáš samý blbce. V historických to hrají lidi kteří o tom něco vědí a většinou ty letadla umí skvěle ovládat. Jakej tam máš nick?

Já: Everett_Young

USA: lvl 7
    Deutschland Deutschland über alles: lvl 9
    CCCP: lvl 8
    GB: lvl 7
    KAMIKADZE: lvl 7
  • já jsem Daniel65220(já vím to číslo je trapný ale to mi tam hodili oni :) ) a historické jsem jěště nezkoušel jsem si řekl že než se to naučím tak jenom arkádu
  • @DanielSvatoš na levelu 7 už to musíš umět, jinak by ses na něj nedostal :D
  • tak ono stačí letět, trefit nějakyho joudu nebo shodit bombu a nevlítnout mezi houf nepřátel
  • je historická bitva o dost težší na ovládání ?
  • Já nějak nemusím letadla :) Pro mě je hlavně zážitek ty těžké ocelové bestie na pásech :) A zvláště Němci..... Ten pocit likvidovat s Konig Tigerem ruské Stalince mi zatím War Thunder nedá :)
  • @DanielSvatoš Ne, není o moc těžší v jednotlivých prvcích ale v celkovém provedení těžší je. Hlavně v míření a částečně v ovládání letadla.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Zkoušel jsem War Thunder i World of Planes, ale ani s joystickem a gamepadem mi to ovladani nejak nepreslo do krve :-D zustanu u WoT :-)
  • @Thorar Tak to si před objednej buĎ atomovou bombu nebo pokoj v Bohnicích. Z těch "Kto Polski" ti jednou švihne.
    upraveno 22. května 2013
    @Everett_Young snad někdy najdu mod který bude filtrovat chat a zbaví mě slov "siemka" kto polski" a noob".

ale docela se těšim jestli někdy opravdu propojí World of Tanks, World of Planes a World of Battleship, jak slibujou.
    @Askia vlastně odfiltrovat úplně všechno kromě příkazů a koordinátů.
  • @Thorar Já sice wot nehraju, ale viděl jsem pár videí a stačilo mi :D a silnou averzi ku všemu polskému jsem si vyvinul, když jsem hrával League of legends.
  • Páči sa mi koľko ľudí zo Slovenska a Česka nadáva na poľských/ruských hráčov v LoLku a pritom som nevidel jediného pro svk/cz hráča :D
  • @JoeGyry Jo, protože nevyčnívají. A když už flamujou, tak anglicky, takže to není poznat :D
  • Já mám i záznamy ale s každou novou verzí WoT nejdou ty ze staré verze přehrát :(
  • @JoeGyry Ja nadavamna nich v dote.. a mam prečo...
  • CoJ:Gunslinger dobrá oddechovka s nářezovim soundtrackemm
  • Vypadá dobře no, asi taky po zkouškách zkusim :)
  • Dajú sa v Duel of Champions meniť karty medzi priateľmi?
  • hele jak mi tu někdo radil hrát historické bitvy ve war thunder tak jsem to zkusil první bitva byla docela dobrá 2 sestřely a jedna asistence a vydržel jsem do konce
  • @DanielSvatoš No vidíš, super. Jaký si za to měl expy? Já už hraju jenom historické, ale občas to dokáže pěkně nas*at, hlavně když si celý tým vezme bombardéry a nemá je kdo krejt. Nejlepší je vzít stíhač a všechny je pochytat - nemají se moc jak bránit :D
  • kolik bylo expů nevím ale byl jsem třetí v tabulce a skore bylo něco přes 800 a měl jsem Bf 109...jo a nevíš jak se to skore počíta mě to přijde nejak divný protože kdyby to bylo podle expů tak to musí být mnohem víc protože za jedno letadlo je nějakej 500 ne ?
  • @DanielSvatoš jak jsi na tom s tim Ice a Fire (clash of the kings)modem pro MaB warband? před nejakejma 2 měsíci jsem ho teda upgradnul na verzi 0,8 ... prostě ta uplně nejnovější co jsi měl ty a už jsem docela nabitý dojmy. Hral jsi to někdy v poslední době nebo jen tenkrat jak jsme o tom mluvili naposled?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.