@Černá_Alison to je jak nejaká potvora zo svetov a temních zákutí mysle *štefana krála :3eyed:@Branislav_Gepeto nj Bratstvo kočičí pracky - Dlouhé bidlo, štetináč :-D
@Branislav_Gepeto Je to ten strašidelný lesík z pohádky Mrňous a čarodějnice, což :-)) Ale vymalovala bych pokoj na světle zeleno, aby to bylo míň děsivé :-D
Hodinu sedím u počítače a čekám, až se mi konečně vypálí cédéčko. Pořád nic, tak se tu dívám na jeden díl Futuramy, pak si prohlížím nějaké obrázky, donesu si knížku (protože jsem celá nažhavená, až si to konečně pustím celý a hezký v obyváku, s kakajíčkem a knížečkou) a pak ejhle zjistím, že jsem nezmáčkla tlačítko Zahájit vypalování :wall: Tohle se fakt může stát jedině komicky hloupé postavě z americké komedie, nebo mně... :spike::-)
Fero a Eržika mají malého Deža. Ze školy přišel dopis, že Eržika a Fero musí svého syna bezdpodmínečně do jednoho měsíce umýt, odvšivit a odstříhat, jinak že zařídí jeho umístění do děcáku. Předpokládá se, že rodina spotřebuje na Deža jedno mýdlo, jeden šampón a jeden přípravek proti vším měsíčně. K holiči bude také chodit jednou měsíčně. Mýdlo stojí 25 Kč, odvšivovací šampón 50 Kč a holič 100 Kč. Převedením Deža do státní péče přijde rodina o část přídavků na děti ve výši 9.000 Kč ročně. Nepřijde o všechny přídavky, protože mají ještě Kolomana, Ference a malou Eržiku. Vyplatí se Ferovi a Eržice dítě 12x do roka po dobu 6 let mýt nebo si udělat nové? Poznámka: Náklady na vodu zanedbejte, protože Fero odpojil vodoměr a radnice to toleruje, aby z toho nebyl rasový problém.
@Lady_Seans Z toho si nic nedělej, já si zas často dám vařit vodu na čaj/kafe/cokolijiného a po chvíli zjistím, že rychlovarka není zapojená do elektriky :D
Komentáře
Je to Feynman :-$
Chudák... =D
Ale v zemi, kde musej dávat varování, že kafe je horký, je možný všechno...
Tohle se fakt může stát jedině komicky hloupé postavě z americké komedie, nebo mně... :spike: :-)
Fero a Eržika mají malého Deža. Ze školy přišel dopis, že Eržika a Fero musí svého syna bezdpodmínečně do jednoho měsíce umýt, odvšivit a odstříhat, jinak že zařídí jeho umístění do děcáku.
Předpokládá se, že rodina spotřebuje na Deža jedno mýdlo, jeden šampón a jeden přípravek proti vším měsíčně. K holiči bude také chodit jednou měsíčně. Mýdlo stojí 25 Kč, odvšivovací šampón 50 Kč a holič 100 Kč.
Převedením Deža do státní péče přijde rodina o část přídavků na děti ve výši 9.000 Kč ročně.
Nepřijde o všechny přídavky, protože mají ještě Kolomana, Ference a malou Eržiku. Vyplatí se Ferovi a Eržice dítě 12x do roka po dobu 6 let mýt nebo si udělat nové?
Poznámka: Náklady na vodu zanedbejte, protože Fero odpojil vodoměr
a radnice to toleruje, aby z toho nebyl rasový problém.
@Černá_Alison "Glancprdel" je skvělý slovo =D