Ha! Má hypotéza o pilotu končící shozením Brana z věže je potvrzena... Velice vhodný cliffhanger, který pěkně vystihne syrovost a dramatičnost Martinova stylu... Takže velká spokojenost, kluci nezklamali důvěru, aspoň z mé strany...
Pokud bude střet Jaimehio s Eddardem lechtivý, jak říká léto předem se děsím toho, až na scénu nastoupí Renly. Na erotické scény by snad, alespoň v první polovině vystačil Robert a pak Tyrion, Cat, Rob, Dany, Cersei...Jona snad vynechjí. No jestli to bude opravdu ve stylu Rome, garantuji vám, že Sansino panenství nepřežije první sezónu a můj zájem o seriál také.
Náhodou, erotické scény Jona a Ygritte jsou jedny z nejhezčích v celé Písni... ale ty jsou až ve třetí sérii, pravda. Každopádně souhlasím s myšlenkou, že sexu už bylo v seriálech HBO dost. My chceme vidět NÁSILÍ! A pořádné, ne nějaké legrácky ve stylu PP, kde Gandalf plácl skřeta mečem naplocho a skřet padnul mrtvý k zemi. Dobrým vzorem z Říma je třeba ten boj v aréně ("Třináctá!"). :-)
No máš pravdu, že ten Benjen je divnej, ten přece musí bejt mladší než Eddard, takže by měl být spíš 30s. Sandor mi přijde v poho, Jory taky. Já si vždycky ty postavy trochu postaršoval a pak se divil, jak jsou Ned, Tyrion nebo třeba Cersei mladí.
Já zase úplně zřetelně vidím, jak v AMERICKÉM seriálu nasedla patnáctiletá Denerys na svého hřebce Droga. Budou jí muset ještě šest let přidat počítám :)
Komentáře