Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
145791018

Komentáře

• upraveno 18. prosince 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. prosince 2008
    Léto: Nezapomeň, že tam slibujou šťavnatej dialog ("Hele brácho, co je to za pozici? To bych si vyzkoušel na Zimohradu s naší ségrou...")
  • upraveno 19. prosince 2008
    Ha! Má hypotéza o pilotu končící shozením Brana z věže je potvrzena... Velice vhodný cliffhanger, který pěkně vystihne syrovost a dramatičnost Martinova stylu... Takže velká spokojenost, kluci nezklamali důvěru, aspoň z mé strany...
  • upraveno 19. prosince 2008
  • upraveno 31. prosince 2008
    Sic o pár dní později, ale přec. Přeloženo shrnutí "možná pravého" scénáře. :-)
  • upraveno 3. ledna 2009
  • upraveno 3. ledna 2009
  • upraveno 3. ledna 2009
    Pokud bude střet Jaimehio s Eddardem lechtivý, jak říká léto předem se děsím toho, až na scénu nastoupí Renly. Na erotické scény by snad, alespoň v první polovině vystačil Robert a pak Tyrion, Cat, Rob, Dany, Cersei...Jona snad vynechjí. No jestli to bude opravdu ve stylu Rome, garantuji vám, že Sansino panenství nepřežije první sezónu a můj zájem o seriál také.
  • upraveno 4. ledna 2009
    Náhodou, erotické scény Jona a Ygritte jsou jedny z nejhezčích v celé Písni... ale ty jsou až ve třetí sérii, pravda. Každopádně souhlasím s myšlenkou, že sexu už bylo v seriálech HBO dost. My chceme vidět NÁSILÍ! A pořádné, ne nějaké legrácky ve stylu PP, kde Gandalf plácl skřeta mečem naplocho a skřet padnul mrtvý k zemi. Dobrým vzorem z Říma je třeba ten boj v aréně ("Třináctá!"). :-)
  • upraveno 4. ledna 2009
    Aby nedošlo k předčasné ukázce všeho co má být dlouho skryto - Jiní, Sansino panenství atp.
  • upraveno 5. ledna 2009
  • upraveno 5. ledna 2009
    :)
  • upraveno 5. ledna 2009
  • upraveno 5. ledna 2009
    To byl přepis přímo od Benioffa? :-)
  • upraveno 5. ledna 2009
    upraveno 6. ledna 2009
    Eddard: Svým způsobem tě ve třetím díle vykastrujou, tak jsme si kvit.
  • upraveno 30. ledna 2009
    upraveno 30. ledna 2009
    Trochu úlet je Benjen, Sandor, a zdá se mi že i Jory by měl bejt mladší, jinak celkem logický.
    No máš pravdu, že ten Benjen je divnej, ten přece musí bejt mladší než Eddard, takže by měl být spíš 30s. Sandor mi přijde v poho, Jory taky. Já si vždycky ty postavy trochu postaršoval a pak se divil, jak jsou Ned, Tyrion nebo třeba Cersei mladí.
  • upraveno 31. ledna 2009
    Já zase úplně zřetelně vidím, jak v AMERICKÉM seriálu nasedla patnáctiletá Denerys na svého hřebce Droga. Budou jí muset ještě šest let přidat počítám :)
    upraveno 31. ledna 2009
    Kabelovky si to můžou dovolit, podívej se na Řím.
  • upraveno 31. ledna 2009
    No tam těm herečkám patnáct není :)
    upraveno 31. ledna 2009
    Anna Fausta Primiano co hrála Vorenovu dceru se tam vdávala, a mělo jí bejt asi 13. Kolik jí je skutečně nevim, na imdb bohužel neni datum narození.
  • upraveno 6. února 2009
    Tak tu máme ten uniklý scénář v kompletním znění. Přeorganizoval jsem článek, takže to nejnovější, tedy nyní scénář, najdete úplně nahoře.
  • upraveno 6. února 2009
    Takže teď už se na to ani nemusím dívat, když přesně vím, jak to bude vypadat. :-)
  • upraveno 6. února 2009
    Ale, heade, vzhledem k tvým angličtinářským schopnostem ;-), bude ten díl dřív odvysílán, než to přelouskáš.
  • upraveno 6. února 2009
    Alespoň bude mít tvůrce českých pirátských titulků ulehčenou práci. :-)
  • upraveno 6. února 2009
    Dokonce tam vystupuje postava jménem Redhead. Žeby sestřenice? :-P
  • upraveno 6. února 2009
    "I am not a Stark, my Lord." (Už se těším!)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.