@Hildegarda Ani mi to nepřipomínej :D Na táboře mě s tím všichni strašně vytáčeli, protože každej viděl krásný 3D obrázky- Mickey Mouse, loď, kočka a bůhvíco a já jen stránku, kde bylo milionkrát nakreslený to samý :D
Tak já ty obrázky viděla, ale úplně naopak - já je měla jako ponořené do skla :-) Zatímco ostatní je měli jako skleněnou babovičku.... Asi mám jinak seřízené oči :-p
jinak na tomhle obrázku mi něco probleskuje, ale je příliš malý a není samostatný na stránku - kdyby to bylo přes celou obrazovku bez okrajů, tak bez problémů
Tak jsem si to otevřela aspoň v novém okně - je to malé...ale je to obrázek orámovaný trojpatrovým zvýšením jak pyramida a pak je nalevo svislý sloupec ve kterém něco je, ale při téhle velikosti to nerozeznám a napravo os středu je zase vodorovný řádek a pak mezera a pokračuje a nad ním jsou dva menší kousky na jejichž dně to vypadá na písmena a totéž dole. Ale protože já vidím všechno obrázeně jako formu a ne odlitek, tak to bude asi vystouplé, jen ten poschoďový okraj je zahloubený....
@Černá_Alison Vďaka, keď sa dnes v noci rutinne pôjdem napiť do kuchyne zahalenej čiernočiernou tmou, aspoň budem mať na čo myslieť. Doteraz som tam chodil tak bez strachu.
Komentáře
Asi mám jinak seřízené oči :-p
jinak na tomhle obrázku mi něco probleskuje, ale je příliš malý a není samostatný na stránku - kdyby to bylo přes celou obrazovku bez okrajů, tak bez problémů
Vidím tam to najhoršie pozadie pre stránku, aké som asi videl :D
A na tom 3D obrázku vidím to samé co paulcz a netuším, co to je...
Vďaka, keď sa dnes v noci rutinne pôjdem napiť do kuchyne zahalenej čiernočiernou tmou, aspoň budem mať na čo myslieť. Doteraz som tam chodil tak bez strachu.
No nato že křečky chovám jsem se celkem zasmála. Ale ten nůž by mu svou vahou nejspíš zlomil páteř, takže je to fenomenální hovadina.
Už je chudák po smrti :(
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zajimavosti/36800/nejosklivejsi-pes-sveta-odesel-na-vecnost.html
Ano je na nich ten hnusný falešný sojový marcipán - ten bych oloupala, ale kápnul jsi na to - jsou to dorty :-D