ked budu ostatne casti malaz kvalitne ako prvy diel tak malaz je jednoznacne u mna na 1 mieste ako napisal askia hostina a tanec boli slabe skoro nic sa tam nestalo moc ma to nebavilo a bohvie ci to martin vobec dopise
@zaklinac Kompas doma mám. :-) Problém tvých textů není ten, že by to nešlo přečíst, ale ten, že souvislej text bez čárek se nikomu číst prostě nechce, takže když budeš psát normálně, zvýší to počet lidí, kteří si to přečtou (proto skoro nečtu dlouhatánské komentáře na čsfd, ale tam to není vina přispěvatelů, že nejdou dělat pořádné odstavce). A prosím ber to jako přátelskou radu a neurážej se.
Tí, čo ste čítali Meno vetra - aké je to? Nie je to až moc hrdinské - rozumej, hlavný hrdina sa zhodou okolností dostáva do deja, kde je zhodou okolností dôležitý a zhodou okolností musí spraviť toľko dôležitých vecí, ktoré zhodou okolností napĺňajú dej bez toho, aby to bolo menej okaté? U mňa to prešlo len Tolkienovi a Rowlingovej.
@Branislav_Gepeto Autor má velmi pěkný jazyk a styl, hlavní hrdina je talentovaný krasný vtipný super chytrý outsider :D První část mě velmi bavila, bylo naznačeno tajemné pozadí příběhu, slušná atmosféra i zajímavé prostředí, ale pak to začalo trošku Potterovatět, když hlavní hrdina zkejsnul na jakési univerzitě (kde je z něj typický průserář, co záhy potká pár super kámošů, ale najde se samozřejmě i nějaký ten Malfoy a Snape, kteří chudáčkovi neustále ztrpčují život :roll: ). Zasekla jsem se a na měsíc knihu odložila, teď se snažím se opět znovu přimět ke čtení, ale je to opravdu hodně pěně napsáno, takže věřím, že se nakonec překonám a dám to :)
@Everett_Young To hlavně kvůli tomu "originálnímu a neokoukanému příběh", jenom mě rychle nic nenapadalo. Ale toho Shana Westa neznám, možná naštěstí :-)
@Askia Já taky Nevadu (a ostatně ani nikoho jinýho) z ničeho neobviňuju. Ono když někdo nedá dohromady ani jednoduchou větu, je to k pláči. Ale když se dobré rady míjí účinkem, je na místě přísloví "neházejme perleť sviním."
nuš, tú prvú knihu :twisted::dance: konečne ;D ale tak (aspon zatial je to takmer rovnobežné so seriálom I.sezona, kopia takmer 1:1 8-O, takže zatím žiadne prekvapenia
Komentáře
Starám. Je to pro pohodlí lidí, kteří to po Tobě čtou. Tudíž i pro mne :)
(A i když je tam dáš špatně, tak to pořád bude lepší, než vůbec žádné.)
Problém tvých textů není ten, že by to nešlo přečíst, ale ten, že souvislej text bez čárek se nikomu číst prostě nechce, takže když budeš psát normálně, zvýší to počet lidí, kteří si to přečtou (proto skoro nečtu dlouhatánské komentáře na čsfd, ale tam to není vina přispěvatelů, že nejdou dělat pořádné odstavce). A prosím ber to jako přátelskou radu a neurážej se.
ale tak (aspon zatial je to takmer rovnobežné so seriálom I.sezona, kopia takmer 1:1 8-O,
takže zatím žiadne prekvapenia