@jenProTenDnesniDen To by som nechcel :) Ale ak sa o zábavu stará niekto iný, kto to poupratuje aj zaplatí a je tam veľa jedla a pitia a nie si plachý človek, potom je to skôr pozitívum
@Černá_Alison :) Keby som ten obrázok vedel nájsť hodím ti sem obrázok aj s teytom ,,Whem my mom tells me to go outside: But mom. There are people out there."
@Askia A nebyli to Moraváci ale Němci (najatí moravskými stavy)v a zdaleka na místě nepadli všichni jak se traduje a bojovali za kurfiřta falckého. S národním pohledem v 30leté válce člověk moc nepochodí.
@Hildegarda Furt říkám, že nabírání v prostřiženém pase sluší málokomu :-) Přitom ten materiál na prvních šatech vypadá zajímavě... Ta druhá taky neumí nosit boty!!!
Do obličeje se mi jí podařilo podívat až napotřetí :D P.S. Žádné sžíravé komentáře od místních dam? o.O Ty jo, Buď mám strašlivý respekt nebo jsem Vás opravdu pohoršil :D
Komentáře
Nojo jsi na ráně . Je třeba varovat před všemi eventualitami :-))
@Branislav_Gepeto
My víme, že jsi lekavý a světloplachý :-))
To by som nechcel :) Ale ak sa o zábavu stará niekto iný, kto to poupratuje aj zaplatí a je tam veľa jedla a pitia a nie si plachý človek, potom je to skôr pozitívum
@Černá_Alison
:)
Keby som ten obrázok vedel nájsť hodím ti sem obrázok aj s teytom
,,Whem my mom tells me to go outside:
But mom. There are people out there."
Podívej se na film Poslední údolí... http://www.csfd.cz/film/23548-posledni-udoli/
Furt říkám, že nabírání v prostřiženém pase sluší málokomu :-) Přitom ten materiál na prvních šatech vypadá zajímavě...
Ta druhá taky neumí nosit boty!!!
@Hildegarda @Černá_Alison Dáma, inspirovaly jste mě a zítra máme rajskou.
P.S. Žádné sžíravé komentáře od místních dam? o.O Ty jo, Buď mám strašlivý respekt nebo jsem Vás opravdu pohoršil :D