@Krisa Však ona to byla blbost, nic oficiálního (myslím, že zrovna v tomhle případě si Bořivoj táhl z Moravy rotundu a pomáhal mu ji tlačit kněz Pavel).
@brbr Tyhle blbosti okolo jsou nejlepší. My si vždycky psali a kreslili kraviny do zápisků navzájem. Nedávno jsem otevřela staré zápisky z nějaký ekonomický hrůzy a tam bylo "Čtvrtek je píčovina" a u penologie obrázek Kajínka s rumbakoulema a bublinou "Sem nevinnej" :D
Mile damy....spise ma otazka smeruje Vam, mile vdane zeny. Nase veselka se kvapem blizi a ja mam uz kvalitni deprese. Nevite, kdy tak rozeslat pozvanky hostum? Berem se za tri mesice, tak nevim jestli uz ted, nebo mesic predem a prolouskavat se svatebnimi strankami, kde vsichni manzilkuji, je nad moje sily :)
@jenProTenDnesniDen A není to jedno ? :-)) Klidně už teď, pak na to nebude skoro čas :-) Nejvíce času zabere kompletovat výslužky a co do nich a tácky a krajkové ubrousky a kde sehnat celofán a kde sakra sehnat ty kytičky a narvat myrtu :-)) Ber to tak, že když dostanou pozvánky teď, tak si můžou líp udělat místo v kalendáři :-D
Edit: rataj: priblizne 4 rodicia plus nevesta, zenich :), surodenci, pripadne svedkovia, babicky, dedkovia a pod desat ludi sa nedostanes ani nahodou :)
@Černá_Alison To mi pripomenulo znamu, ktorej sme tyzden pred svadbou odniesli vysluzku, ale ani do kostola sa nedostavila, lebo ved jej nik o svadbe nepovedal :). Odstrihnut...
@Černá_Alison Na to ja teda kaslu :-) Zadna rozvazka predem nebude. Pracuju v Rakousku a pred svatbou tu budu mesic a na nachystani vseho budu mit tyden....mame 90 lidi...pritel ma hrozne velkou rodinu a vsichni se schazeji - mych 10 rodinnych prislusniku by se tam trosku schovalo, takze mame asi 25 kamaradu, at se to vyrovna :D
inak svatbu mame v kostele a pak mame prave odpoledni wedding party, odpoledne cimbalovka, vecer zahrajou kamaradi rokec a pak uz mam nastahovane pisnicky ja, pulnocni prekvapeni, zenichova punkova kapela :-). Takze bez DJ (chtel 4000). Snazime se vse minimalizovat ty naklady - platime si vsechno sami. Saty mam asi za 3000 z dovozu, boty z Deichmana, fotografka znama, zadne picicandy nebudou, kytky pekne lucni naaranzuje maminka, upece tez, cukrarku jsem nasla jednu holcinu, co dela obor, hrozne ji to bavi a jezdi po soutezich - dort mi udela za 1500 pro 90 lidi (v cukrarne chteli 8000!!!!) Nejdrazsi bude raut- ten vyjde skoro na 50000 a to ho mame pres znameho kuchare. Puvodne jsme se chteli vzit na skalach (oba lezeme) ale jsme spolu uz 8 roku a rodina se na to tak tesi, ze jsme jim to nechteli nakonec udelat.
@jenProTenDnesniDen V tom případě máš co dělat :-D Tohle zkoordinovat, aby všeci dostali jídlo včas a ne aby se oběd táhl tři hodiny, že jedni mají dojedeno a další dvě hodiny čučí na ty co jedí....inu hodně štěstí :-D
@Černá_Alison prave, ze nemame obed. Jen ten raut. Budu mit asi 5 holek servirek, co budou nosit piti a alkohol a odnaset nadobi. Stryc bude delat kotlikovy gulas a jinak jidlo bude neco na stole na dobani a jinak dane tak, aby si kazdy zasel, kdyz bude mit chut. S obedem bychom se nedoplatili. Nastesti v dnesni dobe uz muzes udelat obrad i odpoledne, takze ho mame az o pul 3.
@jenProTenDnesniDen Řeknu ti, že tak megalomanského podniku bych se ani nezúčastnila - bych měla strach, že se něco po--tento :-) Ať ti to vyjde podle představ :-)
edit: Si pak švagruvka vymyslela akci pro 80 lidí, obřad naštětsí světský, ale i tak zbytečně dlouhý...no jak se začlo fotit a z téhle strany a támhle se seřaďte...vypařili jsme se na chatu a nikdo si nevšiml, že na té svatbě nejsme :-D Podle mne to dodnes nevědí, že jsme tam vůbec nebyli, ani tam nepřespávali :-))
@Černá_Alison Ja jim to furt vsem rikam...komu se to nelibi, nechodte :D a oni se furt vsichni chteji vecpat. Taky mam strach jak to dopadne...prinejhorsim budu uplne ozrala nevesta a bude mi to jedno :-) Fotit se chci jen s manzelem. Max jedna spolecna fotka blizke rodiny a je to...stejne tam bude fotaku tri rite, takze fotky beztak budou
Komentáře
A není to jedno ? :-)) Klidně už teď, pak na to nebude skoro čas :-) Nejvíce času zabere kompletovat výslužky a co do nich a tácky a krajkové ubrousky a kde sehnat celofán a kde sakra sehnat ty kytičky a narvat myrtu :-))
Ber to tak, že když dostanou pozvánky teď, tak si můžou líp udělat místo v kalendáři :-D
Edit: rataj: priblizne 4 rodicia plus nevesta, zenich :), surodenci, pripadne svedkovia, babicky, dedkovia a pod desat ludi sa nedostanes ani nahodou :)
V tom případě máš co dělat :-D Tohle zkoordinovat, aby všeci dostali jídlo včas a ne aby se oběd táhl tři hodiny, že jedni mají dojedeno a další dvě hodiny čučí na ty co jedí....inu hodně štěstí :-D
Řeknu ti, že tak megalomanského podniku bych se ani nezúčastnila - bych měla strach, že se něco po--tento :-) Ať ti to vyjde podle představ :-)
edit: Si pak švagruvka vymyslela akci pro 80 lidí, obřad naštětsí světský, ale i tak zbytečně dlouhý...no jak se začlo fotit a z téhle strany a támhle se seřaďte...vypařili jsme se na chatu a nikdo si nevšiml, že na té svatbě nejsme :-D Podle mne to dodnes nevědí, že jsme tam vůbec nebyli, ani tam nepřespávali :-))
6 hodin varim poctivy hovadzi vyvar a potom zabudnem pod sitko dat do drezu hrniec. Ostali tak tri porcie. :wall:
Fotit se chci jen s manzelem. Max jedna spolecna fotka blizke rodiny a je to...stejne tam bude fotaku tri rite, takze fotky beztak budou