@flanker.27 To je boží! Ale jestli vylítnu z práva, tak za to můžeš i ty =D Edit: Už se mi z toho začalo dělat blbě a chtít zvracet...ale čumím na to dál.
Omlouvám se, že se vracím k již uzavřenému a tedy s křížkem po funuse. Největší výhodou poznámek v sešitě/na papíře jsou ty malůvky, poznámky a vzkazy kolem dokola, když se člověk na přednášce nudil. To do noťasu nedostanete :-) Jo a když jsem o tom tak přemýšlela, tak jsem si znova uvědomila, co to byly za dávné časy, když jsme na výšce neměli ani mobily, natož ty notebooky.
@brbr Jo takhle, já myslela obrázky blbostí. Ale nakreslila bych si ručně něcojakomapuČR, nahorů udělala kříž a pak šipku zprava doleva.
@Černá_Alison Ne, ale mám domeček s komínem, ze kterého se kouří (vysprejováno) a stromem s korunou (vysprejováno), na kterém sedí ptáčci. Celé je to z malování a vložené do wordu :D
Komentáře
A tak od krmelce je aktivní jenom v zimě, kdy tam chodí divočáci, teď už ji vypnuli, takže příští zimu na http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
Edit - právě dojel manžel a jeho první otázka ve dveřích - jakou barvu mají ty banány? (jako bych o tom před chviličkou nemluvila :-p)
Edit: Už se mi z toho začalo dělat blbě a chtít zvracet...ale čumím na to dál.
Jo a když jsem o tom tak přemýšlela, tak jsem si znova uvědomila, co to byly za dávné časy, když jsme na výšce neměli ani mobily, natož ty notebooky.
@Černá_Alison Ne, ale mám domeček s komínem, ze kterého se kouří (vysprejováno) a stromem s korunou (vysprejováno), na kterém sedí ptáčci. Celé je to z malování a vložené do wordu :D